Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Povestea noastra a inceput in anul 2003. Vindeam servicii de productie publicitara. Din acel moment, am crescut intr-un ritm constant, cu multa munca si tone de rabdare. Intr-o piata diversificata, cu destui concurenti puternici, am reusit sa atragem clienti cu greutate. Le-am vandut calitate de la inceput, asa ca au ales sa mearga mai departe cu noi. Astazi, oferim super-servicii complete de productie publicitara. In plus, ne implicam in proiecte speciale convenite cu cei care apeleaza la serviciile Bufon Prod.
Intr-o tara unde seriozitatea e o pasare rara, noi reusim intotdeauna sa tinem pasul cu cererile clientilor nostri. Spre deosebire de bufonii Evului Mediu, care se dadeau peste cap pentru a-si distra regii, noi o facem doar pentru a respecta termenele de predare ale lucrarilor.
Fiindca suntem constienti ca de produsele noastre depinde succesul clientilor nostri si, odata cu el, viitorul nostru ca si companie.
Din anul 2007 ne-am certificat conform standardului de calitate ISO 9001:2000.

PRODUSE:

PANOURILE PUBLICITARE
O solutie foarte buna de a va face vizibil chiar in spatiile detinute. O grafica moderna si un design special poate atrage mai multi clienti si, astfel, cresterea afacerii. Variante din constructie:
NELUMINATE. Varianta clasica, vizibila doar in timpul zilei
LUMINATE. Include un sistem de iluminare cu proiectoare, rezultand o expunere 24 de ore din 24.

FIRME LUMINOASE
Fixeaza toate privirile, astfel incat toti vor fi cu ochii pe oferta dvs. Firma luminoasa este cel mai utilizat mijloc de reclama outdoor.
MATERIALE. Poate fi confectionata din diverse materiale: PVC, backlit, Plexiglas, dibond etc.
ILUMINARE. Puteti alege, de asemenea, modalitatea de iluminare. Variante: din spate, pe cant, pe contur, tip halou etc.

COPERTINE
Sunt folosite ca mijloc publicitar, dar mai sunt bune la ceva: protejeaza fatada magazinului dvs. de soarele prea puternic si o feresc de ninsori si ploi.

SEMNE VOLUMETRICE
Reprezinta una dintre ultimele tendinte in domeniul signalisticii. Atrag atentia in primul rand datorita efectului tridimensional, ceea ce induce-prin comparatie cu mijloacele clasice- o nota de avangarda. O modalitate eleganta de reclama, un produs <<premium>>.

ROOFTOP
Sunt semnele luminoase de mari dimensiuni, montate la inaltime. Dau o imagine puternica a brandului, fiind vizibile de la distante mari. Aceasta modalitate agresiva de a va face cunoscut are toate sansele de reusita. Ziua, noaptea, de pe jos, din autoturisme si mijloacele de transport in comun, uneori chiar din...avion. Mai mult decit atit: din satelit, intrucit reclamele de pe acoperisuri se pot vedea pe Google Map.

INSCRIPTIONARI
Simplu, eficient si usor de imbunatatit. Aceasta intrucat, periodic, va puteti inlocui mesajul publicitar in functie de necesitati. Iar costurile sunt minime.

SISTEME DE AFISAJ
Instalarea acestor mici <<indicatoare>> aduce cu sine avantaje mari. O data, ofera informatii celor interesati, in locul angajatilor dvs. Pot fi inscriptionate tipul produsului, pretul si caracteristicile. De asemenea, pot fi utilizate ca mijloc de orientare in spatiul respectiv. Sunt extrem de eficiente atat in hypermarketuri, cat si in farmacii ori in spatii de birouri. Rezultatul: clienti informati mai repede si timp castigat pentru dvs.

SIGNALISTICA DE INTERIOR
Daca va ganditi cum sa va intariti mesajul, trebuie sa fiti cat mai prezent in preajma clientilor dvs. Solutia ar fi ca panourile publicitare ori firmele luminoase sa fie montate si in interiorul magazinului ori biroului utilizat. Acest model are drept rezultat intarirea <<brand>>-ului.

POSM
Point of sales materials (Punct de vanzare a materialelor). Consta in amenajarea unui spatiu special de promovare a produsului care face obiectul campaniei de vanzare si marketing in derulare. In consecinta, cu siguranta oferta dvs va ajunge mai repede in vizorul potentialilor clienti, distingandu-se de restul produselor.

STANDURI EXPOZITIE
Un eveniment special precum un targ va creeaza sansa de a avansa cu afacerea dvs si de a castiga prestigiu. De aceea, standurile cu care va prezentati trebuie pregatite riguros. Proiectarea si realizarea lor va tine cont de cele mai recente inovatii de pe piata.

TIPAR DIGITAL SI OFFSET
Furnizam de la simple carti de vizita pana la brosuri complicate cu un design futurist care va vor ajuta sa va faceti cunoscuta compania potentialilor clienti.

PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI
Printam pentru dumneavoastra toata gama de materiale publicitare outdoor si indoor.

SERVICII:

DECUPARE SI GRAVARE CNC

Utilaj de decupare si gravare (routter CNC) 2D si 3D, dimensiunea activa de lucru pe axa X si Y fiind de 3100x2100mm, cu masa vacuumatica si inaltime pe axa Z de 140mm. Este capabil sa prelucreze o gama larga de materiale: plexiglas, PVC, ABS, aluminiu, alama, lemn, PAL, MDF, materiale compozite de aluminiu (dibond) si altele.

DEBITARE SI FREZARE

Utilaj de debitat cu disc, suprafata utila de lucru fiind de 4200x2400mm. Se poate folosi si la frezarea materialelor compozite din aluminiu (dibond, etalbond, alucobond) in vederea placarii fatadelor cladirilor cu materialele mentionate.

SLEFUIRE PLEXIGLAS

Utilaj de slefuire plexiglas cu flacara, care functioneaza cu un amestec special format din apa distilata, soda caustica si alcool industrial. Tot amestecul se face sub presiune. In urma finisarii placilor pe cant cu acest procedeu, se va obtine un aspect deosebit al produsului.

SUDURA MIG/MAG SI BOLTURI

Utilajele din dotarea noastra ne permit sa sudam orice tip de metal (OL, Aluminiu, Inox etc), precum si posibilitatea sa executam piese care se imbina intre ele mecanic cu ajutorul aparatului de sudura in "bolturi".

ALPINISM UTILITAR

Experienta noastra in lucru la inaltime cu alpinisti utilitari duce la scaderea semnificativa a costurilor de montaj, precum si la scurtarea duratei de lucru in comparatie cu montajul la inaltime clasic, care se face cu schela sau cu macaraua.

MONTAJ SI TRANSPORT

Echipele noastre de montaj sunt pregatite sa rezolve orice tip de montaj, indiferent de complexitatea lui. Acoperim intreg teritoriul tarii, avand posibilitatea sa transportam lucrari indiferent de cantitate sau volum.

GARANTIE SI POSTGARANTIE

Pentru lucrarile pe care le executam, oferim garantie de pana la 36 luni. Dupa expirarea termenului de garantie, putem oferi contract de postgarantie, asigurand in continuare functionarea si aspectul optim al lucrarii . Totodata, suntem pregatiti sa preluam garantii si reconditionari si pentru alte lucrari, indiferent de locatia acestora.

GRAFICA SI DESIGN

Este de ajuns sa ne schitati verbal sau in scris ceea ce doriti, si noi transpunem acest lucru in realitate. Elaboram concepte grafice pentru promovarea produselor si serviciilor oferite de firma dvs., realizam logo-uri, machetam si vectorizam materialele primite.

PROIECTARE SI AUTORIZARE

Intocmim documentatii tehnice vizate de arhitecti autorizati M.L.P.T.L. si ingineri structuristi, pentru obtinerea Certificatului de Urbanism si Autorizatiei de Constructie eliberate de Primaria de sector sau a orasului unde este amplasata lucrarea pentru lucrare publicitara pe care doriti sa o montati.

CLIENTI DIN PORTOFOLIU NOSTRU:
Germanos, Luk Oil, Nokia, TNT, Sony, Zapp, Body Shop, Banc Post, Piraeus Bank, Alpha Bank,ATE Bank, Aldis, Philip Morris, Vel Pitar, Cosmote, Good Year, City Pharma, Angst, Dr. Oetker, City Mall, Manpower si lista poate continua.

panou publicitar, caseta luminoasa, firma luminoasa, copertina, litere volumetrice, semne volumetrice, rooftop, inscriptionari autocolant, sisteme afisaj, signalistica, semne luminoase, posm, standuri expozitie, totem luminos, placari fatade, tuburi spectrale, led, tuburi cu descarcare, autocolant, print, proiectare , autorizare, grafica, autorizatie constructie, design, garantie, postgaranatie, reconditionare, montaj, transport, alpinism utilitar, montaje la inaltime, debitare cnc, routter, sudura aluminiu, mig, mag, slefuire, cutter plotter, service, structure metalice, sudura bolturi, termoformare, print, tipar, digital, offset, mobilier, decorari, colantare, amenajari interioare, afis, afise, agenda, aluminiu, antireflex, ATL, auto, autocolant, autocolante, automobil, autorizare, autorizatii, autovehicul, autovehicule, backlit, backlite, backprint, banner, banner up, bi-print, block out, brand, branding, brosura, brosuri, BTL, campanie, cana, capra, capse, car, branding, caseta, casete, celula, celular cerneala, cerneluri, click, CMYK, coated, copertina, copertine, cordelina, corporate, creatie, creere, crepuscular, culoare, culori, cutter, decor, decorare, decupare decupat, decupate, DGI, digital, display, displays, displayuri, dosar, dosare, DPI, easy, change, electric, electrica, electroluminiscent, Encad, floor, graphic, fluturas, flyer, foam, folie, folii, forex, foto, frame, frontlit, gaz, gaze, grafic, grafica, gravat, gravate, gravura, GS, GX, halo, halou, hartie, hartii, impact, imprimare, imprimat, incapsulare, incapsulat, indoor, inkjet, inscriptionare, inscriptionat, inscriptionate, kappa, laminare, laminat, layout, line, litera, litere, LPI, luminate, luminoasa, luminoase, luminoase, luminos, macheta, magnet, magneti, mape, mesh, meshuri, metalic, metalica, montaj, montare, obiecte, ORACAL, outdoor, panotaj, panou, panouri, people, stopper, pix, plastic, plotter, policarbonat, poliplan, polyplan, pop, pos, posm, poster, postere, presa, prese, print, printat, printer, producator, productie, produs, produse, profil, promotionale, promovare, publicitara, publicitare, publicitate, rama, rame, reclama, reclame, reflexiva, retractabile, rezolutie, RGB, rola, role, rollup, routare, router, rutare, sablare, sablat, scris, semn, semnal, semnale, semnalistica, semnalizare, semne, semne, serigrafic, serigrafie, shelf, talker, signalistica, snur, solvent, spectral, spectrale, stiplex, strip, flock, structura, tampografic, tampografie, termic, termoformare, termoformat, termosudat, termosudura, TGS, tipar, tiparituri, totem, totemuri, transfer, translucent, translucenta, transparent, transparenta, TTL, tub, tuburi, unipol, veralite, volum, volumetric, volumetrice, window graphic ,wobbler
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
8 226 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Productie publicitara - Productie casete luminoase - Debitare si frezare routter CNC

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BUFON PROD SRL

Proiecte publicitare specialeProiecte publicitare speciale
Proiecte publicitare speciale
Daca va ganditi cum sa va intariti mesajul, trebuie sa fiti cat mai prezent in preajma clientilor dvs. Solutia ar fi ca ...
RooftopRooftop
Rooftop
Sunt semnele luminoase de mari dimensiuni, montate la inaltime. Dau o imagine puternica a brandului, fiind vizibile de ...
Print outdoor si indoorPrint outdoor si indoor
Print outdoor si indoor
Executam materiale printate la rezolutie mare pe o mare gama de suporturi: autocolant, polyplan, mash, pvc etc. ...
Totem luminosTotem luminos
Totem luminos
Executam totemuri neluminoase / luminoase dupa proiecte unicat primite de la clienti sau concepute de compania noastra. ...
Firme luminoase specialeFirme luminoase speciale
Firme luminoase speciale
Executam firme luminoase conform specificatiilor primite de la clientii nsostrii. Fiecare proiect este unicat, iar gama ...
Sudura MIG/MAGSudura MIG/MAG
Sudura mig/mag
Avem utilajele necesare care ne permit sa sudam aproape orice fel de metal (OL, aluminiu, inox etc). ...
Debitare si frezare materiale la routter CNCDebitare si frezare materiale la routter CNC
Debitare si frezare materiale la routter cnc
Routter CNC capabil sa taie si frezeze aproape orice tip de material cu dimensiunea de 3100x2100mm. ...
Alpinism utilitarAlpinism utilitar
Alpinism utilitar
Experienta noastra in lucru la inaltime cu alpinisti utilitari duce la scaderea semnificativa a costurilor de montaj, ...
Intocmire proiect necesar obtinerii Autorizatiei de Constructie pentru montarea de firme luminoaseIntocmire proiect necesar obtinerii Autorizatiei de Constructie pentru montarea de firme luminoase
Intocmire proiect necesar obtinerii autorizatiei d...
Intocmim documentatii tehnice vizate de arhitecti autorizati M.L.P.T.L. si ingineri structuristi, pentru obtinerea ...
Tuburi spectraleTuburi spectrale
Tuburi spectrale
Producem tuburi spectrale modelate manual. ...