Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

YORK TIMISOARA va ofera solutii constructive eficiente energetic, cu fiabilitate sporita ce contin echipamente de inalta tehnologie la preturi de distribuitor.
YORK TIMISOARA pune la dispozitia afacerii dumneavoastra specialisti capabili sa va asiste si sa va ofere consultanta pentru a obtine eficienta maxima in cadrul unei investitii imobile. Avem la dispozitie o gama vasta de produse care ofera calitate de varf la cele mai accesibile preturi.
Turnuri de racire EVAPCO
Centrale de tratare a aerului WOLF
Centrale frigorifice
Compresoare si agregate
Schimbatoare de caldura
Aparate de aer conditionat
Automatizari, tablouri si controlere
Service si mentenanta pentru echipamentele de climatizare si refrigerare deja existente precum si o gama larga de consumabile si accesorii montaj.

Ascensoare si scari rulante KONE
Ascensoarele oferite de YORK TIMISOARA sunt KONE si se disting fata de concurenta prin consum scazut de energie, . Montarea echipamentelor KONE este de asemenea un avantaj , ascensoarele beneficiind in premiera de tehnologia denumita MONOSPACE, aceasta implica lipsa camerei de motoare astfel salvandu-se spatiu, materiale, energie, iar arhitectura profita de o mai mare libertate si transparenta. Prin urmare echipamentele KONE se impun prin avantajele tehnologice si de cost. In calitate de distribuitori KONE va punem la dispozitie intreaga gama de lifturi si scari rulante marca KONE precum si servicii complete de consultanta in acest domeniu.
Nu stati pe ganduri, incepeti in a va eficientiza investitia apeland la profesionisti.

Echipamentele cele mai performante necesare aplicatiei dumneavoastra:
Ascensoarele KONE se disting prin consum scazut de energie ,raport pret/calitate deosebit de avantajos si posibilitati nelimitate de configurare. Asteptam cererile dvs.de oferta pentru orice aplicatie , stadiu si destinatie.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
909 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ASCENSOARE - LIFTURI - KONE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC YORK TIMISOARA SRL

Oferta firmei SC YORK TIMISOARA SRL nu contine nici un produs sau serviciu