Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

AMCO Interdeal a inceput activitatea pe piata romaneasca din 2001, ca furnizor de solutii optime de depozitare si distribuitor de sisteme de rafturi si spatii de depozitare.
Experienta nostra este bazata pe o gandire creativa, personalizata, si pe dotarea depozitelor la cele mai inalte nivele de performanta. Sistemele noastre de rafturi sunt superior calitative si sunt concepute pentru depozitarea paletilor, a bunurilor de dimensiuni mici, elemente lungi, precum si pentru structuri de tip mezanin.

Pentru a oferi rezultatul potrivit cerintelor aplicatiei, avem la dispozitie o rezerva enorma de cunostinte si de sprijin tehnic pentru stabilirea parametrilor, proiectarea solutiei, consultanta, modificarea sistemului de rafturi existent, montare, servisare, activitati post-garantie.

In 2002 am inceput colaborarea cu Toyota Material Handling Romania (fost BT International Romania) - pentru furnizarea de solutii de depozitare complete: sisteme industriale de rafturi si echipamente de manipulat marfuri. Colaborarea AMCO Interdeal - Toyota Material Handling Romania a creat una din echipele cele mai importante pe piata romaneasca, in ceea ce priveste organizarea spatiilor de depozitare pe solutii moderne, respectand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, guvernate de Normele Europene FEM-ISO.

Avand un portofoliu complex, AMCO Interdeal furnizeaza solutii optime, complete, pentru toate tipurile de depozitare: paletizata, picking, combinata, gravitationala, etc. Cei mai importanti clienti ai nostri sunt prestatori de servicii logistice, mari distribuitori, producatori sau din domeniul retail.

Calitatea excelenta a materialelor, serviciilor si relatiilor foarte bune stabilite cu clientii, au facut ca solutiile propuse de noi sa fie acceptate si concretizate de majoritatea celor care ne-au contactat.

In timp, AMCO a devenit alegerea profesionistilor.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
2 372 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: RAFTURI - DEPOZIT - PROIECTARE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AMCO INTERDEAL SRL

Rafturi produse mici, usoare de magazie polita metalica industrie alimentaraRafturi produse mici, usoare de magazie polita metalica industrie alimentara
Rafturi produse mici, usoare de magazie polita met...
Datorita politicii grupului de revitalizare a stocului, va putem acum oferi RAFTURI MAGAZIE in configuratie ideala, la ...
EUR 6332.00
Rafturi Drive-InRafturi Drive-In
Rafturi drive-in
Rafturi Drive In - compacte, eficienta, sigure, durabile. ...
Platforme mezzaninePlatforme mezzanine
Platforme mezzanine
Platformele mezanin pot fi utilizate atat ca spatii de productie cat si pentru activitati tip picking. Atunci cand ...
Rafturi Echipamente VNARafturi Echipamente VNA
Rafturi echipamente vna
Proiectare rafturi, montaj rafturi, service rafturi, mutari rafturi, inspectii rafturi, configurare stivuitoare, rafturi ...
Montaj, demontaj de rafturi, realocare de sisteme de rafturi,Montaj, demontaj de rafturi, realocare de sisteme de rafturi,
Montaj, demontaj de rafturi, realocare de sisteme ...
Promptitudinea si seriozitatea sunt punctele cheie in efectuarea unui montaj profesional in conditii de siguranta ...
SC AMCO INTERDEAL SRL ESTE INSCRISA IN