Inscrie firma »

s**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare s**********************

SC CONLITMAS-EXPORT SRL reprezentant oficial in Romania al companiei MAICOPRESSE S.p.A , Italia, companie - producatoare de masini automate pentru turnatorie sub presiune din aluminiu si alama (Modele GK280- GK3800 - cu masa maxima a portiei turnata de AL de la 3,0 kg pana la 80,0 kg).
Romania este principala noastra piata de desfacere.


MAICOPRESSE S.p.A. este o companie dinamica, care acorda in mod constant atentie cerintelor pietei si dezvoltarii ingineriei avansate; tinta sa principala este cautarea de noi solutii care sa ajute la reducerea costurilor de exploatare in domeniul masinilor de turnare sub presiune si care sunt capabile sa rezolve cele mai dificile probleme, pe baza experientei de peste douazeci de ani in acest domeniu de activitate.

Rezultatul cercetarilor companiei MAICOPRESSE S.p.A este masina denumita Versiunea E , avand unitatea electrica si cea hidraulica cu consum redus de energie si un software dedicat.

Aceasta evolutie se refera la modul de exploatare a masinilor si la utilizarea optima a resurselor disponibile.

Motorul electric al pompei este actionat complet prin INVERSOR, care permite reducerea consumului de energie electrica cu pana la 40 %, prin schimbarea vitezei in functie de setarile operatorului pentru diferite deplasari introduse de la terminal.

Se utilizeaza doar energia necesara anume pentru acea deplasare, in timp ce pentru ciclul de lucru ramas motorul este adus la viteza minima, permitand un consum foarte scazut de energie in aceste conditii. Utilizarea tehnologiei de inversare permite setarea deplasarilor masinii (acceleratii, deceleratii si viteze) fara supape proportionale speciale.

Dorim sa atragem atentia asupra unui alt avantaj important al acestei tehnologii: lichidul hidraulic este mentinut la nivele de temperatura mult inferioare celor de la masinile obisnuite. Masina contine un schimbator de caldura cu aer in locul unuia cu apa, iar acesta raceste lichidul hidraulic, astfel incat nu se mai consuma apa. Racitoarele, turnurile de evaporare sau orice alte dispozitive de racire nu mai sunt necesare.

In afara tuturor punctelor mentionate mai sus, se adauga o viata mai lunga a pompei si a lichidului hidraulic si zgomot mai redus al masinii, comparativ cu masinile traditionale, deoarece numai cantitatea de lichid hidraulic necesara fiecarei deplasari trece sub presiune.

Prin urmare, putem declara ca Versiunea E este o masina, care va va face sa economisiti bani.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

La cererea dumneavoastra suntem pregatiti sa va raspundem la intrebari, sa va oferim mai multe informatii despre utilajul nostru si sa va trimitem oferta tehnica si comerciala pentru utilajul respectiv.
PREZENTARE s**********************
MEMBRU
GRATUIT
s**********************
5 554 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
s**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: turnatorie sub presiune - turnatorii neferoase - aluminiu

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CONLITMAS EXPORT SRL

Colaborare masini pentru turnatorii sub presiuneColaborare masini pentru turnatorii sub presiune
Colaborare masini pentru turnatorii sub presiune
SC CONLITMAS -EXPORT SRL , firma cu capital privat din R.MOLDOVA, specializata in domeniul proectarii si fabricatiei ...