Inscrie firma »
MIR MIR INTERNATIONAL SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Sisteme de securitate

Sisteme de securitate

Telefon: click aici0745.112.112
Persona Contact:
Tudor Mircea
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Sisteme de securitate

Orice afacere are nevoie de un sistem de securitate si nu doar de un simplu sistem de alarma. Un sistem de securitate presupune mai multe facilitati de supraveghere, de control, de prevenire si impiedicarea producerii pagubelor prin efractie, sustragere, scurgeri de informatie, timp pierdut, incendiu sau vreun alt mijloc pe care acum nici nu-l banuiti. Fiecare sistem de securitate presupune existenta a mai multor modalitati de control, prin amplasarea in locuri strategice a unor senzori de detectie a prezentei, camere de supraveghere, inchiderea unor usi de acces etc.
S-o luam de la inceput! Cine sunt cei ce trebuiesc supravegheati? Acestia sunt: intrusii, angajatii si clientii. Din acestia pagubele cele mai mari le pot face, datorita implicarii lor in afacerea dumneavoastra, angajatii. Ei trebuiesc supravegheati si controlati in permanenta. Cum? Prin sistemul de supraveghere video si prin restictionarea si controlul accesului in anumite zone. Un sistem de supraveghere video este extrem de util in urmarirea activitatatii in zona supravegheata in direct, inregistrata sau chiar prin internet.
Supraveghere video se poate face zi si noapte, pe lumina sau in bezna, ba chiar si intr-un autovehicol in miscare. Inregistrarea si redarea video pot fi facute simultan, pe caseta normala sau digital, cu afisare pe televizor sau monitor bineinteles cu posibilitatea de a imprima si fotografii cu momentele cele mai importante.
Restrictionarea accesului este chiar atat de important? Puteti sa va permiti ca toata lumea sa misune in toate colturile, in toate incaperile, in toate sertarele? Vreti sa-i platiti si atunci cand intarzie, pleaca mai devreme sau se duc "la o tigara", desi timpul total de fumat poate depasi un sfert dintr-o zi de munca? Sigur ca nu! Aici intervine utilitatea restrictionarii si a controlului accesului. Acestea se fac pe baza evidentei prin intermediul cartelei magnetice sau de proximitate, combinata cu imagini de la un sistem de supraveghere video. Un control de acces trebuie sa se faca si la intrarea in perimetrul afacerii dumneavoastra. Aici trebuie prevazut un interfon sau video interfon combinat cu deschiderea unei usi sau a unei porti. Daca aveti magazin cu expunere libera va trebuiesc obligatoriu porti magnetice si etichete magnetice aplicate pe fiecare produs. Concurenta dumneavoastra si-a rezolvat astfel problema furturilor.
Despre incendiu si pagubele pe care le poate produce este inutil sa mai amintim. Alarmarea in caz de incendiu se face printr-un sistem de detectie si avertizare a fumului sau flacarii. Ca si in cazurile celelalte avertizarea se poate face atat local cat si la distanta.
Pe scurt si in linii mari se poate vedea diferenta dintre un sistem de securitate si un simplu sistem de alarma, sistem de supraveghere video, sistem de control acces sau sistem de avertizare la incendiu. De multe ori se dovedeste ca doar unul dintre sistemele simple este insuficient.
PREZENTARE MIR MIR INTERNATIONAL SRL
LIGHT
MEMBER
MIR MIR INTERNATIONAL SRL
4 013 accesari
Persoana de contact: Tudor Mircea
Adresa postala: Str. Nucetului 10
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0745.112.112
Fax: 021-332.68.58
Website:

Categorie principala:
Electrice/Electronice » Securitate / efractie / sisteme alarma

SISTEME DE SECURITATE ESTE LISTAT IN: