Inscrie firma »

sisteme electronice de securitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme electronice de securitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme electronice de securitate

Sisteme electronice de securitate


electronice de securitate. Sistemele electronice de alarmare furnizate si instalate... nr. 0212/T(tehnic) se efectueze proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor... cu firme de prestigiu de pe piata producatorilor de astfel de echipamente de securitate ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 10 ani
Vrancea
 Sisteme de detectie si stingere incendiu

Sisteme de detectie si stingere incendiu


a sistemelor de limitare ºi stingere a incendiilor. Sistemele electronice... de astfel de echipamente de securitate. Sistemele propuse de compania noastr&#227...þii de Urgenþã, Centrul Naþional pentru Securitate ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 10 ani
Vrancea
 Paza obiective, bunuri si valori

Paza obiective, bunuri si valori


UMO Serv asigura pentru astfel de activitati personal calificat, echipament si logistica specifice fiecarui obiectiv in parte. Pentru acest domeniu de servicii, compania noastra este licentiata de Inspectoratul General al Politiei Romane cu licenta n... ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 10 ani
Vrancea
 Proiectare sisteme de securitate

Proiectare sisteme de securitate


. Proiectul sistemului electronic de securitate se elaboreaza in urma analizei solutiilor... de proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei, sisteme de supraveghere video..., sisteme de control acces. Activitatea de proiectare poate fi desfasurata numai ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Analiza si instalarea sistemelor electronice de

ANALIZA SI INSTALAREA SISTEMELOR ELECTRONICE DE ALARMARE


ANALIZA SI INSTALAREA SISTEMELOR ELECTRONICE DE ALARMARE PROTGUARD... sisteme de securitate: * sisteme de detectare si alarmare impotriva efractiei... sisteme de securitate: * sisteme de detectare si alarmare impotriva efractiei ... »
Buyer Member 12 ani
Giurgiu
 Sisteme control acces si pontaj

Sisteme control acces si pontaj electronic


sisteme de control acces si pontaj electronic. Controlul accesului se poate face... cu trei brate sau de tip stadion, pentru zone de mare securitate. Toate aceste sisteme... pot fi integrate pentru a lucra simultan pentru control acces si pontaj electronic ... »
Oferit de:SC ROBOMAT SRL
Light Member 13 ani
Timis
 Proiectant sisteme de securitate -

Proiectant sisteme de securitate - COR 215119


Proiectant sisteme de securitate - COR 215119 Programul de pregatire aferent... pentru constructii, arhitectura, electronic, electrotehnic, automatizari sau conexe... si practice si li se asigura, in format electronic, suportul de curs, legislatia incidenta ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sisteme antiefractie

Sisteme antiefractie


proiectarea si instalarea sistemelor electronice de securitate se stabileste...PROIECTAREA, INSTALAREA SISTEMELOR ELECTLEIICE DE ALARMARE: ANTIEFRACTIE... de specialitate precum si sa proiecteze, instaleze si sa asigure service-ul la sistemele ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sisteme profesionale de securitate

Sisteme profesionale de securitate de la importator din U.E.!


electronic al marfii Sunt printre cele mai eficiente sisteme de paza si protectie... corelate cu sistemele de securitate( usi, porti actionate electric). Paratraznete... SRL a realizat peste 1500 de proiecte si instalari de sisteme de securitate, printre ... »
Buyer Member 12 ani
Hunedoara
 Sisteme informationale pentru afaceri

Sisteme informationale pentru afaceri


-Business – agonie si extaz - Probleme actuale ale securitatii in sistemele... si actual in analiza si proiectarea sistemelor informationale - Tendinte in ingineria... proiectelor in era informationala - Despre sistemica si cibernetica - Sisteme ... »

Pret: 27.5 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Sisteme de control acces si gestiune utilizatori

Sisteme de control acces si gestiune utilizatori


prestabilite pentru utilizatori. Sistemele de controlacces pot fi integrate cu diferite... alte sisteme cum ar fi sistemul de alarma, de incendiu si cel video asigurand atat... securitatea cat si managementul utilizatorilor si al diferitelor resurse care pot fi mai ... »

Pret: 5000 RON
Oferit de:VECTOR SYSTEMS
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Sisteme antiincediu

Sisteme antiincediu


existente si piata sistemelor de securitate antiincendiu putem observa urmatoarele: a...;#8208;5 ori mai mic. c) Fiabilitatea sistemelor a crescut iar dezvoltarea... electronicii a permis inglobarea in echipamente a elementelor de izolare si protectie ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Sisteme laser nd:yvo4 foba de 16w si 20w

Sisteme laser Nd:YVO4 FOBA de 16W si 20W


si furnizori de sisteme laser pentru marcare si gravura. Sistemele Foba prelucreaza o mare... varietate de materiale in industriile auto, electronica, inginerie electrica, siguranta... si de personalizare. Sisteme laser Nd:YVO4 de 16W si 20W: Sistemele DP20GS si DP30GS sunt ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Camere de supraveghere ev-dom-01

Camere de supraveghere EV-DOM-01


:Built-in AGC :Auto Electronic shutter :1/50(1/60)~1/100,000sec White balance ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sisteme de acces hotel

Sisteme de acces hotel


Sistemele de acees electronice sunt un sistem indispensabil in viitorul..., putand fi deschise rapid si eficient in situatii de urgenta. Sistemele electronice... modele si servicii. Sistemele oferite de compania FORUM reprezinte cel mai bun raport ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Camere de supraveghere ev-cam-s01

Camere de supraveghere EV-CAM-S01


/OFF(Switchale) Electronic shutter: ON/OFF(Switchale) Iris control :VIDEO/DC White balance: Auto S ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sisteme de acces pentru hoteluri

Sisteme de acces pentru hoteluri


Sistemele de acees electronice sunt un sistem indispensabil in viitorul... si eficient in situatii de urgenta. Sistemele electronice folosite sunt Siemens, Philips... si Dallas . Sistemele de acces se caracterizeaza prin: -securitate si control pe 5 ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Lumina comandata vocal

Lumina comandata vocal


Acest modul de comanda se integreaza in instalatia (existenta sau nu) de iluminat. Beneficii: sporirea confortului si reducerea timpului de actionare a intrerupatorului. Facilitati extra: iluminarea spatiului la intoarcerea de la serviciu, iluminarea... ... »
Buyer Member 11 ani
Arges
 Solutie de arhivare electronica si document

Solutie de arhivare electronica si Document Management WINDREAM SOLO mono-post


Management si arhivare electronica care a revolutionat eficienta implementarii sistemelor... de management electronic al documentelor printr-o abordare complet noua a interactiunii... cu sistemele de operare tip Windows. WINDREAM reprezinta prima solutie Document ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Centrala anti-efractie posonic ex10, 10 zone

Centrala anti-efractie Posonic EX10, 10 zone


al baterieiAux. Putere: 450 mASirena de iesire: 3A oprire electronica de siguranta la 1A ... »

Pret: 155 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Arivare electronica si document management

Arivare electronica si document management


Stocarea alternativa de documente si sistemele de arhivare impreuna..., lipsa unei securitati in consultarea acestor arhive, nevoia de personal pentru ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sisteme de marcare laser - co2 de 50w

Sisteme de marcare laser - CO2 de 50W


Un sistem ideal pentru marcare cu super-viteza! Ultima generatie de sisteme...). Utilizand sistemele ALLTEC, veti avea calitate si lizibilitate extrema datorita... laser si a componentelor optice de inalta calitate, sistemele se pot instala ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Sisteme de marcare laser - nd:yag de 100w

Sisteme de marcare laser - Nd:YAG de 100W


: Sistemele pot marca sau grava numeroase produse, de exemplu carcase de componente electr(on)ice... material, sistemele fiber ALLTEC aduc intotdeauna cele mai bune rezultate. Aplicatii..., chimice, farmaceutice), industria auto, electronica si medicala Materiale utilizate ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Sisteme de marcare laser - nd:yag de 50w

Sisteme de marcare laser - Nd:YAG de 50W


electronica: exemple de marcare IC si board-uri - Industria de securitate: exemple.... de marcare. Aplicatii: Sistemele pot marca sau grava numeroase produse, de exemplu... carcase de componente electr(on)ice, tastaturi, butoane, panouri de control, placute ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Arhivare documente

Arhivare documente


: securitate si centre de stocare atent administrate, interes si preocupare pentru... lucrurile aflate in custodie, sisteme de administrare eficiente pentru accesarea ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
275 produse / 11 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme electronice de securitate" in Firme Hot - 57 Rezultat(e)
Folositi cautarea