Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

Suntem o echipa experimentata in domeniile marketing si advertising, orientata spre clienti si spre atingerea obiectivelor lor.

Ne-am propus sa schimbam conceptia traditionala de a da vina pe factori externi in momentul in care totul merge prost si rezultatele economice scad. Avand studii si experienta in domeniu, ne angajam sa oferim servicii de consultanta impartiale si creative, sesizand oportunitatile noi de pe piata. Oferim solutii care de multe ori sunt greu de sesizat in cadrul departamentelor interne de marketing ale clientilor nostri.

Totodata, consideram ca exista multe situatii in care un departament de marketing intern presupune o investitie considerabila, atat in bani, cat si in timp pentru a gasi oamenii potriviti cu experienta si cunostintele necesare.

Ne adresam tuturor categoriilor de organizatii, fie ca este vorba despre companii proaspat infiintate, despre cele cu o piata stabila existenta cu potential de extindere sau despre companii aflate in dificultate, propunand solutiile de marketing si advertising adaptate pentru fiecare caz.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
149 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: marketing - promovare - design

ULTIMELE PRODUSE ALE SC STRATEGIC QUEST SRL

Oferta firmei SC Strategic Quest SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC STRATEGIC QUEST SRL ESTE INSCRISA IN