Inscrie firma »
 

Prezentare S*********

SC VTA SRL a fost infiintata in anul 1993 si a functionat initial ca agentie de turism si publicitate. In anul 1998 s-a schimbat domeniul principal de activitate din turism in telefonie mobila.
In septembrie 1998 a fost semnat primul contract de furnizor de servicii de telefonie mobila,in calitate de dealer autorizat Connex,cu SC Globalnet S.A. In noiembrie 2000 am semnat un nou contract cu CG&GC IT S.A, mentinand statutul de dealer autorizat Connex (Vodafone) pana in martie 2006. In aprilie 2006 V.T.A devine dealer Cosmote realizand un parteneriat cu Cosmos Mobile si astfel facand parte din reteaua de magazine 4 FREE. In septembrie 2008 am aniversat 10 ani de activitate pe piata serviciilor de telefonie mobila, timp in care am incercat cu seriozitate si profesionalism sa satisfacem cerintele clientilor nostri.
Primul magazin V.T.A a fost deschis in 1998 in Bd. Camil Ressu nr 41, urmand cel din Piata Romana-str. Cihoschi nr 2 si apoi cel de-al treilea magazin aflat in zona Unirea -str. Radu Voda nr 10.
In prezent ne puteti gasi doar in str. Stirbei Voda nr 156 sector 1 Bucuresti, magazin ce a fost deschis in aprilie 2001, unde va oferim o gama completa de servicii: contracte de abonament pentru serviciile Cosmote,telefoane mobile-gama ultracompleta(peste 80 de modele),accesorii originale pentru telefoane,service si consultanta de specialitate.
PREZENTARE S*********
MEMBRU
GRATUIT
S*********
533 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: telefoane - accesorii telefoane - telefoane mobile

ULTIMELE PRODUSE ALE SC VTA SRL

Oferta firmei SC VTA SRL nu contine nici un produs sau serviciu