Inscrie firma »

S*******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*******************************

Magazin online cu produse naturiste, cosmetice bio, produse pentru copii, suplimente, ceaiuri, tincuturi.
Magazinul nostru a luat fiinta in anul 2006 din dorinta de a aduce un serviciu usor de folosit pe piata produselor naturiste si a suplimentelor. Inca de la inceput, deviza noastra a fost \"Mai ieftin, mai rapid, mai comod\", incercand astfel sa avem preturi foarte mici, un serviciu de calitate prin termeni de livrare care depasesc asteptarile si incercarea noastra de a facilita accesul tuturor cat mai usor la o gama foarte variata de produse.

Inca de la inceput am colaborat cu cei mai mari producatori din domeniu (Hofigal, Dacia Plant, PlantExtrakt, Rotta Natura, Aboca, Walmark, Cosmo Pharm, Himalaya, Favisan, Ozone, Plafar, Fares, Plantavorel, Laboratoarele Medica, Star, Zdrovit si lista poate continua), am fost printre primele magazine online care au inceput colaborarea cu firma Secom care a reusit performanta de a introduce pe piata din Romania unele dintre cele mai eficiente si calitative produse de la cei mai renumiti producatori din S.U.A., Canada, India, China si Japonia (Nature\'s Way, Solaray, Jarro Formulas, ChildLife Essentials, Essiac International Canada, Dr. Nandlal Tiwari, Shanghai Pharmaceutical Group, Maitake Products, China-Japan Feida Union) precum si primele formule special gandite pentru nevoile consumatorului (Neuro Optimizer, Glucose Optimizer, Heart Blend, Fertility Blend, Memory Blend, etc) reusind astazi sa ne mandrim cu aceasta colaborare.
In anul 2009 au inceput colaborarile cu marii producatorii de cosmetice BIO (Laboratoarele Sicobel, Essential Care si Earth Friendly Baby/Kids) precum si alti renumiti producatori de cosmetice naturale (Genmar Cosmetics, Bottega Verde, Elmiplant, Afrodita, etc).
In anul 2010, am decis sa restructuram magazinul si astazi se prezinta intr-o forma noua, moderna, facila, usor de accesat pe care clientii sa o poata folosii cu usurinta.
PREZENTARE S*******************************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************************
1 634 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - cosmetice bio - suplimente

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ALSATO GENERAL CONSULTING SRL

Baby's Jarro-Dophilus + FOSBaby's Jarro-Dophilus + FOS
Baby's jarro-dophilus + fos
Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sanatatii. Probioticele ...
Cod Liver Oil Pentru Copii - Ulei din ficat de cod ( Omega 3 )Cod Liver Oil Pentru Copii - Ulei din ficat de cod ( Omega 3 )
Cod liver oil pentru copii - ulei din ficat de cod...
Din generatie in generatie, la foarte multe culturi ale lumii, familiile au dat copiilor ulei de peste. Floclorul ne ...
Aller CareAller Care
Aller care
Aller-Care este cea mai buna alegere pentru a sustine copilul, cu ajutorul unei formule inovatoare in lupta cu ...
SC ALSATO GENERAL CONSULTING SRL ESTE INSCRISA IN