Inscrie firma »
S***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Solutii de decontaminare

Solutii de decontaminare

Tip produs: decontaminare
Producator: Earth Enviromental Solution
 

Prezentare Solutii de decontaminare

Imapcte asupra sanatatii, sigurantei si mediului

Nu exista efecte negative semnificative asupra sanatatii, sigurantei si mediului asociate cu utilizarea METS. Nu exista riscuri semnificative, directe sau indirecte asupra publicului general atata timp cat echipamentul si santierul sunt in mod rezonabil asigurate impotriva persoanelor neautorizate. In special :

- Pericole chimice : Produsele chimice si biologice utilizate sunt biodegradabile si nu afecteaza mediul. Operatorii echipamentelor sunt specializati in manevrarea acestor materiale cu mare grija, cu posibilitatea aparitiei unor riscuri daca acestia se expun in mod direct la produs inainte ca acesta sa fie diluat in mod corespunzator. Nu exista riscuri pentru publicul larg atat cat produsele sunt ferite de acces si falsificare.
- Zgomot : Masina de prelucrare a solurilor atunci cand este pusa in functiune produce un zgomot comparabil cu zgomotul produs de un generator rezidential de marime medie alimentat cu benzina. Nivelul de zgomot este in mod obisnuit mai mic decat cel produs de echipamentul de incarcare care este utilizat pentru strangereasolului contaminat in masinarie. Operatorilor echipamentului nu li se cere sa poarte dispozitive de protectie a auzului.
- Poluarea aerului : Motorul respecta prevederile referitoare la emisiile current pentru acest tip de echipament
- Poluarea apei: in timpul procesului nu va exista contact cu apa subterana (solul contaminat fiind deja excavat) si nici nu se vor varsa substante chimice sau produse biologice, diluate sau nediluate, in canalizarile publice sau in canalele pluviale (nota: unele dintre aceste produse, in forma diluata, sunt de fapt prescrise pentru curatarea canalizarilor si canalelor pluviale). Cantitati mici de solutie diluata de tratament se pot fi infiltra in pamant ca produs derivat incidental al functionarii echipamentului. Lichidul se evapora rapid si/sau se va absorbi in solul depozitat ca urmare a procesului de remediere.
- Praful fugitiv: procesul poate produce praf incidental ca rezultat natural al ridicarii si bascularii solului daca acesta este extrem de uscat. Solul este umidificat in timpul procesarii. Asadar nu rezulta niciun fel de praf din actiunea de descarcare a solului remediat inapoi pe pamant. Solul remediat este intr-o stare de particule fine. Atunci cand se usuca complet, proces care dureaza cateva zile, exista posibilitatea ca vantul sa ridice un praf de pe mormanul de sol. Totusi acest praf provine din solul remediat si nu prezinta niciun fel de pericol pentru sanatate.
PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
3 047 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: remedierea poluarilor solului - servicii ecologice

PRODUSE ASEMANATOARE CU SOLUTII DE DECONTAMINARE

Un pamant mai curatUn pamant mai curat
Un pamant mai curat
Servicii de remediere a solurilor METS METS reprezinta o descoperire majora a stiintei pentru remedierea solurilor ...
Solutii pentru decontaminarea soluluiSolutii pentru decontaminarea solului
Solutii pentru decontaminarea solului
Sistemul nostru este foarte sigur si eficient Noi nu vom lua solul contaminat de pe santier si nici nu il vom ingropa ...
Solutii pentru curatarea soluluiSolutii pentru curatarea solului
Solutii pentru curatarea solului
Nu trebuie sa platiti de doua ori : odata pentru a transporta solul contaminat de pe santierul dvs. apoi pentru a-l ...

SOLUTII DE DECONTAMINARE ESTE LISTAT IN:

SOLUTII DE DECONTAMINARE - PRODUSE SIMILARE