Inscrie firma »
S***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Un pamant mai curat

Un pamant mai curat

Producator: Earth Enviromental Solution
 

Prezentare Un pamant mai curat

Servicii de remediere a solurilor METS

METS reprezinta o descoperire majora a stiintei pentru remedierea solurilor contaminate. METS a fost creat si dezvoltat dupa cercetari lungi si teste ale altor tehnologii de imbunatatire. Majoritatea tehnologiilor precedente sunt foarte limitate sau prezinta deficiente. METS depaseste aceste limite si deficiente la un nivel imposibil pentru alte sisteme de remediere disponibile pe piata.

Totusi, METS are un design si o aplicatie relativ simple si se bazeaza in totalitate pe produse dovedite pentru tratament si componente de prelucrare.

Capacitatea de prelucrare. Liniile echipamentului de prelucrare pentru remediere includ patru tipuri de configuratii pentru tratarea a 27.42 pana la 201.08m metri cubi de sol pe ora. Niciun proiect nu este atat de mare incat sa reprezinte o problema pentru METS. Echipamentul este atat de eficient incat singura problema pe care o puteti avea este numarul si capacitatea incarcatoarelor necesare pentru a tine pasul cu acest produs.

Metoda de tratare: METS este creat pentru a functiona cu orice substanta reactiva solubila de contaminare sau cultura microbiala care a fost produsa si amestecata in mod corespunzator conform instructiunilor noastre. Flexibilitatea presupune ca noi putem alege (lucrand cu proprietarul si agentia de reglementare) cel mai eficient si adecvat tratament pentru problemele de decontaminare a solului luand in considerare tipul de sol, conditia acestuia si temperatura sa, etc. Flexibilitatea presupune posibilitatea de a ne garanta munca.

Rezultatele tratamentului : In cadrul procesului METS, agentii de contaminare sunt fie distrusi fie transformati in substante inofensive pentru mediu (prin reactii chimice sau prin degradare). Mai mult, metoda prin care substantele reactive sunt introduse in procesul de contaminare produce rezultate mai rapide decat alte metode. In special, tratamentul biologic poate produce rezultatele dorite in cateva zile ci nu luni.

Impactul asupra mediului :
METS nu produce produse secundare cu efecte negative asupra mediului, nu degaja caldura (nu este implicat niciun process termic) si de pe santierul unde se aplica tratamentul nu se transporta niciun material periculos sau toxic. Solutiile reactive pe care le utilizam nu reprezinta niciun pericol pentru mediu ; acestea sunt in totalitate biodegradabile . Motorul care actioneaza echipamentul METS nu produce zgomotele si nici nu degaja gazele pe care le produce un generator de marime medie, alimentat cu benzina.
PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
3 028 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: remedierea poluarilor solului - servicii ecologice

PRODUSE ASEMANATOARE CU UN PAMANT MAI CURAT

Solutii de decontaminareSolutii de decontaminare
Solutii de decontaminare
Imapcte asupra sanatatii, sigurantei si mediului Nu exista efecte negative semnificative asupra sanatatii, sigurantei ...
Solutii pentru curatarea soluluiSolutii pentru curatarea solului
Solutii pentru curatarea solului
Nu trebuie sa platiti de doua ori : odata pentru a transporta solul contaminat de pe santierul dvs. apoi pentru a-l ...
Solutii pentru decontaminarea soluluiSolutii pentru decontaminarea solului
Solutii pentru decontaminarea solului
Sistemul nostru este foarte sigur si eficient Noi nu vom lua solul contaminat de pe santier si nici nu il vom ingropa ...

UN PAMANT MAI CURAT ESTE LISTAT IN:

UN PAMANT MAI CURAT - PRODUSE SIMILARE