Inscrie firma »

S*********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************************

Scoala de coafura Cornel Saru organizeaza cursuri de calificare in meseria de coafor/coafor stilist si specializare coafor stilist
Scoala de coafura Cornel Saru va fi locul care isi propune sa ofere publicului romanesc, un public pe care cu bucurie se constata de ceva vreme a fi unul tot mai instruit, educat si pretentios, specialisti in adevarul sens al cuvantului. Absolventii cursurilor scolii vor fi oameni ce vor sti cu siguranta ce inseamna respectul pentru client, pentru calitatea serviciilor dar mai ales pentru actul profesional.
Cunoasterea experienta si educatia lui Cornel Saru sunt puse in slujba crearii unor generatii de hair stilisti super profesionisti, oameni din mainile carora vor iesi veritabile stari de implinire si nu doar culori, tunsori si coafuri!
Calitatea informatiilor oferite este una de inalta tinuta garantata de o echipa exceptionala, formata dincolo de profesionisti scoliti la cele mai renumite scoli internationale dar si din oameni deosebiti, cu educatie impresionanta, oameni care impartasesc alaturi de Cornel Saru dorinta remarcabila de a face o schimbare in bine.
PREZENTARE S*********************************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************************
358 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calificare coafor - coafor - cursuri coafor

ULTIMELE PRODUSE ALE SC KOSA INTERNATIONAL TRAINING SRL

Oferta firmei SC Kosa International Training SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC KOSA INTERNATIONAL TRAINING SRL ESTE INSCRISA IN