Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

Firma S.C. Multinvest 2005 SRL cu sediul in Targu Mures este specializata in comercializarea de echipamente fiscale, in special case de marcat electronice fiscale, echipamente pentru coduri de bare, echipamente de calcul si accesorii, masini de numarat bancnote, cantare electronice si alte echipamente electronice.

Firma ofera sisteme integrate de vanzare computerizata si gestiune pentru magazine alimentare sau mixte, magazine industriale, magazine de specialitate, restaurante, baruri, hoteluri, librarii, case de schimb valutar, benzinarii si alte afaceri.

Firma comercializeaza, de asemenea, toata gama de consumabile necesare pentru echipamente fiscale si echipamente coduri de bare, cum ar fi: role de hartie autocopiativa si termica pentru case de marcat si etichete autoadezive pentru imprimante coduri de bare si cantare electronice cu etichetare.

Firma efectueaza servicii in garantie si postgarantie, precum si servicii de intretinere si reparatii pe baza de contract pentru echipamentele comercializate. Firma ofera totodata servicii de consultanta de specialitate pentru echipamente fiscale, echipamente de calcul si solutiile de vanzare computerizata, gestiune si contabilitate.

O alta activitate importanta este legata de proiectarea si executia sistemelor de curenti slabi si automatizari de cladiri (BMS). Sistemele de curenti slabi cuprind sistemele antiefractie, antiincendiu, control acces, supraveghere video, data-voce, sonorizare. Firma detine avize de proiectare, executie si verificare pentru sistemele antiefractie si antiincendiu conform Legii nr.333/2003 si HG nr.1490/2004 si HG nr.259/2005.

Sistemele de automatizari de cladiri (BMS) permit realizarea asa numitelor cladiri inteligente si au ca scop pe langa cresterea confortului, scaderea semnificativa a consumului de energie electrica si termica. Sistemele de automatizari de cladiri includ urmatoarele functii: automatizarea distributiei de energie, automatizarea iluminatului, automatizarea incalzirii/racirii, automatizarea ventilatiei, automatizarea sistemului de jaluzele, automatizarea sistemelor de securitate, monitorizare si controlul cladirii.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
502 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: echipamente fiscale - sisteme de securitate - automatizari de cladiri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MULTINVEST 2005 SRL

Oferta firmei SC Multinvest 2005 SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC MULTINVEST 2005 SRL ESTE INSCRISA IN