Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

EUROSYNERGY a fost infiintata in anul 1994, avand ca principal obiectiv importul si comercializarea materialelor de constructii, orientandu-se de la inceput spre amenajarile interioare.

EUROSYNERGY Cluj-Napoca a fost prima companie din Romania care a introdus caramida din sticla in tara in anul 1995, iar timp de 15 ani a reusit sa formeze o piata stabila printr-o retea de distribuitori ce acopera toate zonele tarii.

Astfel, am inceput sa importam si sa distribuim caramida de sticla produsa de firma ceha VITRABLOK Bohemia, companie cu o vasta experienta in domeniul producerii si prelucrarii sticlei. Din anul 1998 se importa caramida din sticla si de la producatorul italian VETROARREDO, an in care fabrica VITRABLOK a fost preluata de grupul italian FIDENZA VETROARREDO. In urma preluarii, VETROARREDO SEDIVER a devenit nr.1 pe piata mondiala a caramizilor de sticla prin firmele specializate detinute. Dezvoltarea grupului VETROARREDO SEDIVER a continuat, iar in anul 2005 si-a schimbat denumirea in SEVES. In acest moment, prin cele 8 companii specializate situate pe 3 continente, grupul isi pastreaza pozitia de lider mondial in productia de caramida de sticla.
Caramida de sticla produsa de catre companiile din grupul SEVES beneficiaza de certificarea ISO 9002, firma noastra detine agrementul tehnic pentru caramida de sticla, agrement emis de catre INCERC Bucuresti (007-04/365-2006).

Incepand cu anul 2005, in urma studiilor de piata, EUROSYNERGY a introdus trei noi marci in programul de vanzare, IONIA STONE si EY MER - produse din travertin si marmura - in calitate de reprezentant exclusiv in Romania al grupului OZCELIK MERMER-Turcia si al companiei EY MER-Turcia, precum si LA VENTILAZIONE, grile de ventilatie pentru usi si seminee, in calitate de reprezentant al grupului italian FIRST CORPORATION.
Produsele din travertin si marmura fabricate in Turcia au un nivel calitativ ridicat, fiind recunoscuta la nivel mondial calitatea placajelor de travertin exploatat in regiune. Gama de produse din travertin si marmura este foarte larga, avand capacitatea de a oferi clientilor nostri solutii complete pentru placari interioare si exterioare. De asemenea comercializam o gama intreaga de solutii pentru impermeabilizarea produselor din travertin si marmura, precum si adezivi speciali pentru montajul produselor din piatra naturala.

Din punct de vedere logistic, societatea noastra dispune de un depozit in Cluj-Napoca cu o suprafata de peste 3500 mp, unde exista in permanenta un stoc suficient pentru aprovizionarea pietei interne de caramida de sticla, piata din care EUROSYNERGY detine in acest moment cea mai mare cota, conform datelor statistice furnizate de autoritatile vamale. Din luna iunie a anului 2005, prin deschiderea unui depozit in Bucuresti suntem mai aproape de clientii nostri situati in sudul Romaniei, fiind capabili sa le oferim servicii de livrare mai rapide.

In acest moment portofoliul nostru de clienti cuprinde peste 200 de societati importante din domeniul comertului si distributiei de materiale de constructii din Romania, precum si marile retele "Do It Yourself" situate in Bucuresti si in tara.

EUROSYNERGY este o echipa tanara, comunicativa si deschisa catre clienti, in acest fel fiind indeplinite premisele unei bune colaborari atat cu partenerii existenti cat si cu viitorii nostri clienti.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
1 017 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: piatra naturala - travertin

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EUROSYNERGY SRL

Travertin Light (Clasic)Travertin Light (Clasic)
Travertin light (clasic)
Travertinul este o piatra naturala cu nuante de la crem pana la brun cu varietati speciale si mai rar intalnite de ...
SC EUROSYNERGY SRL ESTE INSCRISA IN