Inscrie firma »

D************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare D************************

Productie & Vanzare de dispozitive profesionale cu ultrasunete pentru indepartat porumbeii, graurii, liliecii, soarecii, sobolanii din depozite, hambare, silozuri, unitati de morarit si panificatie, terenuri agricole, livezi, vii.
UltraDivert este unul din produsele leader pe piata pentru puterea si eficienta sa. UltraDivert 100 a fost creat in special pentru a proteja viile,hambarele si livezile fiind ideal pentru uz profesional acolo unde protectia investitiei facute este un punct esential in afacerea dvs.
UltraDivert 200 a fost creeat din necesitatea exprimata de clienti cum ar fi Pietile generale, Agriturismele, Producatorii de bere, Firmele Agricole "Bio", Firmele care realizeaza instalatii telefonice interne, retele integrate pentru transmisia de date, acolo unde este necesara instalarea unui dispozitiv profesional pentru a indeparta soareci, sobolani, lilieci, etc.
PREZENTARE D************************
MEMBRU
GRATUIT
D************************
5 105 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aparate alungat grauri soareci - problema porumbei - alarma graur

ULTIMELE PRODUSE ALE DANCULEA C. LOREDANA I.I.

UltraDivert 100UltraDivert 100
Ultradivert 100
UltraDivert este un dispozitiv acustic ultrasonic digital, certificat conform normelor CE, creeat din necesitatea de a ...
DANCULEA C. LOREDANA I.I. ESTE INSCRISA IN