Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Serviciile noastre

Orice fabricant trebuie sa verifice daca produsele sale satisfac normele de calitate, de rezistenta in timp si de securitate. Controlul nedistructiv (CND sau NDT) este un ansamblu de tehnici permitand testarea unei piese fara a o distruge si fara a o altera. Acest tip de control participa la ameliorarea calitatii prin detectarea defectelor si constituie un element major de sprijinire a exportului si competitivitatii.

S.C. NOVA CONTROL S.R.L. este o socitetate inregistrata in Romania in 2005 avand ca obiect principal de acivitate testarea si analiza tehnica. Societatea vine in ajutorul tuturor activitatilor in care eficienta economica trebuie sustinuta de calitatea produselor si rentabilitatea utilajelor exploatate.

S.C. NOVA CONTROL S.R.L sta la dispozitia dumneavostra cu o serie de tehnici de NDT, cele mai raspandite la ora actuala. Specialistii nostrii cu experienta de 30 de ani in domeniul NDT sunt acreditati dupa norme interne si norma europeana (EN 473) in urmatoarele metode de control:


examinare cu ultrasunete (UT)
examinare cu lichide penetrante (PT)
examinare prin magnetoscopie (MT)
inspectie vizuala (VT)
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
241 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ndt - ultrasunete - control ultrasunete

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NOVA CONTROL SRL

Oferta firmei SC Nova Control SRL nu contine nici un produs sau serviciu