Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

OFFSIDE CONSULTING SRL este o societate cu capital privat care are ca obiect de activitate realizarea si amenajarea de baze sportive cu gazon sintetic pentru practicarea jocurilor sportive (fotbal, tenis, handbal, baschet), refacerea bazelor sportive din scoli, licee si diverse alte obiective de profil sportiv prin dotarea acestora cu gazon artificial sintetic de ultima generatie,nocturne ,tribune/scaune, plase si alte accesorii de standard european.

De asemenea, comercializam diferite tipuri de gazon sintetic, atat pentru decor, cat si pentru amenajarea terenurilor sportive.
Societatea noastra dispune in prezent de cateva terenuri amenajate cu gazon sintetic, instalatie de nocturna si tribune, realizate in scopul inchirierii pentru practicarea diferitelor sporturi. La aceste locatii se vor organiza competitii sportive, atat proprii, cat si in colaborare cu alte firme .

Montajul gazonului sintetic este realizat de catre un personal specializat din cadrul societatii noastre si beneficiaza de garantie.

Garantia gazonului sintetic variaza in functie de materialul din care este produs (polietilena sau polipropilena), de dimensiunile si caracteristicile firului de iarba.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 106 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: constructii baze sportive - teren fotbal

ULTIMELE PRODUSE ALE SC OFFSIDE CONSULTING SRL

Teren fotbal acoperitTeren fotbal acoperit
Teren fotbal acoperit
Cupa "Offside" de fotbal Nu stati in offside, faceti miscare! Va place fotbalul? Gasiti-va coechipieri si inscrieti-va, ...
SC OFFSIDE CONSULTING SRL ESTE INSCRISA IN