Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pomeggrin *30cps

Pomeggrin *30cps

Producator: Wave Pharma
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Pomeggrin *30cps


Punica Granatum (Rodia)

Suplimentarea cu preparat de baza de rodii poate corecta considerabil dezechilibrul proaterogenic indus de stresul laminar prin stimularea eNOS si scaderea factorilor de transcriptie cu sensibilitate redox (ELK-1) in vitro, in culturi celulare umane coronariene si in vivo, in modele hipercoleste-rolemice.





Reduce stresul oxidativ si stimuleaza eliberarea de NO la nivelul celulelor endoteliale; activitatea eNOS bazala creste dupa administrarea de suc de rodii, pentru diferite niveluri de stres, efect depedent de concentratia preparatului de rodii; scade nivelul proteinei ELK-1 (factorul de sensibilitate la oxidare).

Scade dimensiunile leziunilor aterosclerotice si inhiba formarea celulelor spumoase cu pana la 20%. (1)



Actioneaza ca un agent antiaterogenic potent. Scade susceptibilitatea LDL colesterolului la oxidare si agregare; stimuleaza paraoxonaza serica (esteraza asociata HDL-colesterolului cu rol protector impotriva peroxidarii lipidice) cu 20%, in organismul uman.



Scade oxidarea LDL colesterolului cu pana la 90% si reduce dimensiunea leziunilor aterosclerotice cu pana la 44%, in modelele animale, dupa administrarea de preparat pe baza de rodii (2).





Camellia Sinensis (Ceaiul verde)

Scade riscul relativ de cancer . Un studiu prospectiv cu o cohorta de 8552 de localnici din prefectura Saitama din Japonia, a indicat scaderea riscului relativ de cancer de 0.54 (95% interval de confidenta, 0.22-1.34) pentru barbati si 0.57 (0.34-0.98) pentru femei, pentru un consum zilnic crescut la peste 10 cesti de ceai verde fata un consum mai mic de 3 cesti de ceai verde pe zi (3).





Scade riscul relativ de mortalitate de cauza cardiovasculara. Acelasi studiu prospectiv cu o cohorta de 8552 de localnici din prefectura Saitama din Japonia, a evidentiat scaderea riscului relativ de mortalitate de cauza cardiovasculara de 0.58 (0.34-0.99) pentru barbati si 0.82 (0.49-1.38) pentru femei, pentru un consum mai mare de 10 cesti de ceai verde pe zi (4).





Are rol antiaterosclerotic direct proportional cu cantitatea consumata. Pentru grupul de 262 pacienti japonezi, barbati cu varste de peste 30 de ani, investigati arteriografic coronarian in spitalele din Fukuoka si supusi chestionarelor si interviurilor referitoare la stilul de viata si consumatori de ceai verde, riscurile relative estimate (OR) pentru stenoza au fost de 0.5 (95% interval de confidenta 0.2-1.2) pentru 2-3 cesti de ceai verde pe zi si 0.4 (0.2-0.9) pentru 4 cesti de ceai verde pe zi, fata de consumul redus la mai putin de o ceasca de ceai verde pe zi (5).





Rezultatele subgrupului de 3454 subiecti din studiul Rotterdam, au aratat ca exista o asociere semnificativa si invers proportionala intre aportul de ceai verde si leziunile aterosclerotice aortice severe (6). Riscul relativ estimat (OR) a scazut de la 0.54 (95% interval de confidenta, 0.32-0.92) pentru un consum de 125-250 ml de ceai verde pe zi la 0.31 (CI, 0.16-0.59) pentru un consum mai mare de 500 ml zilnic.





Date din studiul prospectiv Rotterdam. Obiectiv: studierea legaturii dintre aportul de ceai verde si procesul de ateroscleroza in populatia generala. Metoda - populatia studiata: 7983 de locuitori din Rotterdam cu varsta de peste 55 de ani. Follow-up la 3 ani, cu evidentierea placilor calcifiate de aterom din aorta abdominala si clasificarea lor in functie de gravitate in grad mediu, moderat sau sever, in functie de lungimea ariei calcificate ( <1 cm="" 1-5="" i="">5 cm). Datele au fost analizate pentru subgrupul de 3454 de subiecti fara istoric cardiovascular in momentul inrolarii in studiu.





Rol de control al greutatii corporale. Camellia sinensis are proprietatea de a inhiba sinteza de acizi grasi, inhiba lipazele gastrice si pancreatice si stimuleaza termogeneza (7, 8). Ingredientii sai activi catechin-polifenolii actioneaza sinergic pentru a stimula mai puternic si pentru o perioada de timp mai mare procesul de termogeneza simpatica cu aplicatii valoroase in managementul obezitatii (9).

Terminalia Arjuna este utilizata ca tonic cardiac, diuretic si pentru ameliorarea circulatiei. Dintre constituentii speciei se poate enumera acidul arjunolic cu proprietati diuretice si de scadere a tensiunii arteriale.


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 066 316 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU POMEGGRIN *30CPS

Pomeggrin *30cpsPomeggrin *30cps
Pomeggrin *30cps
Punica Granatum (Rodia) Suplimentarea cu preparat de baza de rodii poate corecta considerabil dezechilibrul ...
RON 48
Licopa *30cpsLicopa *30cps
Licopa *30cps
Dintre cei 3 carotenoizi primari, licopenul are cea mai intensa activitate biologica protectoare. Are rol ...
RON 44
Licopa *30cpsLicopa *30cps
Licopa *30cps
Dintre cei 3 carotenoizi primari, licopenul are cea mai intensa activitate biologica protectoare. Are rol ...
RON 44
Poli Omega *30cpsPoli Omega *30cps
Poli Omega *30cps
POLI-OMEGA este o combinatie unica in Romania intre Omega-3 (500mg) si Policosanol (5mg), doua produse naturale care au ...
RON 38
Poli Omega *30cpsPoli Omega *30cps
Poli Omega *30cps
POLI-OMEGA este o combinatie unica in Romania intre Omega-3 (500mg) si Policosanol (5mg), doua produse naturale care au ...
RON 38
Red Rice Yeast - 90 capsule (Anticolesterol)Red Rice Yeast - 90 capsule (Anticolesterol)
Red Rice Yeast - 90 capsule (Anticoleste...
Red Yeast Rice, marca inregistrata impotriva colesterolului Red Rice Yeast Produs natural Ultimul studiu clinic ...
RON 105.9
Red Rice Yeast *90 capsule (Anticolesterol)Red Rice Yeast *90 capsule (Anticolesterol)
Red Rice Yeast *90 capsule (Anticolester...
Red Yeast Rice, marca inregistrata impotriva colesterolului Red Rice Yeast Produs natural Ultimul studiu clinic ...
RON 106
Q10 L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *30cpsQ10 L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *30cps
Q10 L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *30c...
Coenzima Q10, L-Carnitina si acidul alfa lipoic sunt elemente esentiale ale metabolismului energetic celular. ...
RON 27.3
Q10 + L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *30cpsQ10 + L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *30cps
Q10 + L-Carnitina si Acid Alfa Lipoic *3...
Coenzima Q10, L-Carnitina si acidul alfa lipoic sunt elemente esentiale ale metabolismului energetic celular. ...
RON 28

POMEGGRIN *30CPS ESTE LISTAT IN: