Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Poli Omega *30cps

Poli Omega *30cps

Producator: Sun Medic
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Poli Omega *30cps


POLI-OMEGA este o combinatie unica in Romania intre Omega-3 (500mg) si Policosanol (5mg), doua produse naturale care au efecte sinergice in reducerea colesterolului si a trigliceridelor serice si in reducerea riscului de deces prin boli cardio-vasculare.



Poli-Omega este un produs unic in Romania datorita compozitiei inovatoare: fiecare capsula moale contine 500mg acizi grasi Omega 3 (300mg EPA si 200mg DHA) si 5mg Policosanol.



Poli-Omega este un produs pe baza de extracte naturale cu un excelent profil de siguranta pentru pacient (reactii adverse in numar foarte mic si reduse ca intensitate). Poli-Omega s-a dovedit a fi eficient in reducerea hipercolesterolemiei si hiperlipidemiei, in profilaxia si ameliorarea afectiunilor cardiovasculare (infarct miocardic, ateroscleroza, aritmie, claudicatie intermitenta, etc) si in bolile inflamatorii (artrita, lupus, dureri articulare cronice).



Se spune ca suntem ceea ce mancam. Poate ca acest lucru nu este nicicand mai adevarat decat in cazul acizilor grasi Omega-3. Acizii grasi Omega-3 sunt acizi grasi esentiali (provin exclusiv din dieta) si au intrat in atentia lumii medicale la sfarsitul anilor 70 cand doi cercetatori danezi, Bang si Dyerberg, au evidentiat un paradox in dieta eschimosilor din Groenlanda: un consum foarte mare de grasimi - 790mg colesterol/zi (aproape dublu fata de populatia daneza) - cu o incidenta foarte redusa de afectiuni cardiovasculare (numar de infarcte miocardice de 13 ori mai redus comparativ cu populatia daneza). Explicatia acestui paradox a venit din analiza tipului de grasimi consumate de eschimosi: in general provenita din pesti oceanici, foci si balene, cu un continut foarte mare de acizi grasi omega-3. Astfel a aparut pentru prima oara ipoteza confirmata ulterior ca Omega-3 ofera protectie impotriva afectiunilor cardiovasculare.



O alta observatie majora care a deschis noi directii de cercetare este cea referitoare la modificarea raportul de acizi grasi omega 6 si omega 3 in dieta de-a lungul timpului. Se apreciaza ca acest raport a crescut de la 1-3 : 1 (omega 6 : omega 3) la sfarsitul secolului XIX pana la 15-30 : 1 in zilele noastre, in tarile industriale. Explicatia este legata de consumul crescut al uleiurilor vegetale care sunt foarte sarace in omega 3, in paralel cu scaderea consumului peste oceanic. Implicatia acestui dezechilibru din dieta actuala nu este inca complet stabilita, insa multi cercetatori considera acest lucru ca avand o importanta determinanta in aparitia bolilor “lumii civilizate”: bolile inflamatorii cronice si bolile alergice. Principalul acid gras Omega 6 si cel mai studiat de altfel este acidul arahidonic (provine din acidul linoleic) care prin cascada care ii poarta numele da nastere eicosanoizilor proinflamatori (tromboxani, prostaglandine, prostacicline si leucotriene). Dintre descoperirile cele mai importante in domeniul farmaceutic care stau la baza multor formule medicamentoase de sinteza sunt modul de actiune al anti-inflamatoarelor nesteroidine (inhibarea ciclooxigenazei) si al glucocorticoizilor (inhibarea fosfolipazei A2) si acest lucru arata preocuparea lumii medicale de a gasi un mod de a bloca sinteza in exces a substantelor proinflamatorii. Insa un mecanism de control al inflamatiei care exista in organism este reprezentat de cascada de metabolizare a acizilor grasi Omega-3 (cascada acidului eicosapentaenoic EPA provenit din acidul alfa linolenic si docosahexaenoic DHA) prin care se genereaza in general eicosanoizi antiinflamatorii. Aceasta cascada se desfasoara paralel cu cascada acidului arahidonic, iar cele 2 cascade sunt intim corelate prin faptul ca impart accesul la aceleasi enzime de degradare (elongaze si desaturaze). Astfel, Omega-3 contracareaza efectele inflamatorii ale acidului arahidonic in trei moduri: inlocuire, inhibitie competitiva si contracarare directa.



Modul in care acizii grasi Omega-3 isi exercita actiunea hipolipemianta si hipocolesterolemianta nu este inca complet elucidat. Principalele mecanisme incriminate sunt inhibarea lipogenezei, diacilglicerolaciltransferazei si stimularea beta-oxidarii si apoB degradarii, cu rezultat in reducerea ratei de secretie a TG si VLDL.



Acizii grasi Omega-3 sunt de asemenea un constituent important la membranelor celulare. S-a demonstrat ca au un rol in stabilizarea membranei celulare, actiune cu implicatii pozitive majore la pacientii cu aritmie si infarct miocardic in antecedente.



Prin mecanismele de mai sus (scaderea sintezei prostaglandinelor proinflamatorii si proagregante, scaderea trigliceridelor si VLDL, stabilizarea membranei miocardice) Omega-3 este unul dintre cele mai bune produse oferite de natura pentru preventia mortalitatii cardiovasculare.



Policosanolul, al doilea constituient al produsului Poli-Omega, este un produs natural obtinut din ceara trestiei de zahar. Intens studiat initial de cercetatorii cubanezi si apoi de cercetatori din intreaga lume, Policosanolul surprinde prin rezultatele a numeroase studii clinice care il pozitioneaza cu o eficienta similara cu a statinelor in imbunatatirea profilui lipidic la pacientii cu dislipidemii. O metaanaliza a rezutatelor a numeroase studii arata o scadere a colesterolui total cu 8-22%, a LDL colesterol cu 11.3 – 27% si o crestere a HDL colesterol cu 4.2 – 11%. Insa, profilul de siguranta al policosanolului este net superior comparativ cu al statinelor: reactii adverse sub 0.4%, in general minore care nu au necesitat intreruperea tratamentului; enzimele hepatice nu sunt modificate chiar pentru perioade lungi de tratament. Mecanismul de actiune este: inhiba sinteza de colesterol la nivel hepatic (mecanismul nu este complet elucidat), creste legarea si degradarea LDL colesterol, previne oxidarea LDL colesterol (si astfel previne formarea sau activarea leziunilor aterosclerotice) si reduce agregarea plachetara.



Poli-Omega este singurul produs din Romania care combina cele doua componente naturale: omega-3 si policosanol. Asocierea de omega-3 si policosanol in managementul hipercolesterolemiei si hiperlipidemiei, in profilaxia afectiunilor cardiovasculare si in reducerea riscului de deces la pacientii cu afectiuni cardiovasculare este logica, insa studiile preliminare arata ca foarte probabil cele doua produse actioneaza sinergic.



Doza de omega-3 din Poli-Omega este de 500mg/capsula (300mg EPA si 200mg DHA), iar cea de policosanol este de 5mg/capsula si acest dozaj permit o administrare foarte facila pentru pacienti: doza unica in profilaxia afectiunilor cardiovasculare, 2 capsule/zi in hipercolesterolemie si hiperlipidemie si pentru prevenirea riscului de deces la pacienti cu afectiuni cardiovasculare.



Poli-Omega face parte din portofoliul Sanatatea Verde al firmei Sun Medic, firma care isi propune sa aduca in atentia lumii medicale beneficiile tratamentelor pe baza de extracte de plante.


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 058 680 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU POLI OMEGA *30CPS

Poli Omega *30cpsPoli Omega *30cps
Poli Omega *30cps
POLI-OMEGA este o combinatie unica in Romania intre Omega-3 (500mg) si Policosanol (5mg), doua produse naturale care au ...
RON 38
Omega 3 Cardioprotect *60cpsOmega 3 Cardioprotect *60cps
Omega 3 Cardioprotect *60cps
Recomandat pentru prevenirea bolilor cardiovasculare Regleaza nivelul colesterolului si mentine tensiunea arteriala ...
RON 35.7
Omega Col 3-6-9 *25cps + 5cps GratisOmega Col 3-6-9 *25cps + 5cps Gratis
Omega Col 3-6-9 *25cps + 5cps Gratis
  Detalii Omegacol 3,6,9 reprezinta o sursa naturala de acizi grasi polinesaturati esentiali, care confera ...
RON 25
Omega Col 3-6-9 *25cps + 5cps GratisOmega Col 3-6-9 *25cps + 5cps Gratis
Omega Col 3-6-9 *25cps + 5cps Gratis
Detalii Omegacol 3,6,9 reprezinta o sursa naturala de acizi grasi polinesaturati esentiali, care confera Organismului ...
RON 25
Omegacol *25 + 5 capsule GratisOmegacol *25 + 5 capsule Gratis
Omegacol *25 + 5 capsule Gratis
Detalii Omegacol 3,6,9 reprezinta o sursa naturala de acizi grasi polinesaturati esentiali, care confera Organismului ...
RON 25
TriOmega 3-6-9 *28cpsTriOmega 3-6-9 *28cps
TriOmega 3-6-9 *28cps
  Biofarm Tri-Omega 3-6-9 Capsule   Prezentare:cutie cu 28 de capsule moi;   Compozitie/capsula moale:1000mg ...
RON 23.5
TriOmega 3-6-9 *28cpsTriOmega 3-6-9 *28cps
TriOmega 3-6-9 *28cps
Biofarm Tri-Omega 3-6-9 Capsule Prezentare:cutie cu 28 de capsule moi; Compozitie/capsula moale:1000mg ulei de ...
RON 25.7
EPA 18 (Acizi Grasi Omega 3) *100cpsEPA 18 (Acizi Grasi Omega 3) *100cps
EPA 18 (Acizi Grasi Omega 3) *100cps
Acizi Grasi Omega-3 (EPA si DHA), pentru sanatatea pielii, articulatiilor, sistemului cardiovascular si nervos. ...
RON 70
Omega 3 Capsule *30 bucOmega 3 Capsule *30 buc
Omega 3 Capsule *30 buc
Avantajele produsului: Concentrat de ulei de somon cu 33% EPA si 22% DHA Scade valorile lipidelor totale Scade valorile ...
RON 19.2

POLI OMEGA *30CPS ESTE LISTAT IN: