Prezentare MONNUKA
Existã un ºir de clone de perspectivã, în special Black Monukka.
De la dezmugurire ºi pînã la coacerea tehnologicã a strugurilor trec 145-155 zile.
Butucii au o creºtere viguroasã, se evidenþiazã prin productivitatea sporitã. Strugurii sunt de mãrime mijlocie.
Bobiþele au culoarea de la roºie-închisã pînã la culoarea neagrã. Cîntãresc 3-5 g. Cu toate cã soiul se considerã apiren, în bobiþe se întîlnesc rudimente moi ale seminþelor. Gustul este armonios.
Suportã bine transportarea ºi se pãstreazã timp îndelungat. Reacþioneazã pozitiv la prelucrarea cu giberilinã. Necesitã o agrotehnicã de nivel înalt.
Rezistenþa la îngheþuri: pînã la -20º C.
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginS************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
PRODUSE ASEMANATOARE CU MONNUKA
RUBY SEEDLES
Creat în rezultatul încruciºãrii soiurilor Emperor ºi Pirovano 75.
Butucii au o ...
Riesling de Rhin
Soi de origine germanã, cultivat la început în vãile Rhinului, actualmente larg ...
SAUVIGNON
Soi cultivat la început în regiunea Bordeaux (Franþa), actualmente larg rãspîndit ...
MOLDOVA
Moldova este un soi de struguri de masã cu o perioadã tîrzie de coacere (sfîrºitul lui ...
RED GLOBE
În prezent acest soi a cucerit o largã popularutate în întreaga lume,
Suprafeþele lui ...
VICTORIA
Victoria – soi de struguri de masã cu un termen de coacere timpuriu, creat în România de ...
PREZENTABIL
Prezentabil – soi de masã cu o rezistenþã sporitã la boli ºi ...
CABERNET - SOUVIGNON
Este un soi de origine francezã, din zona de pregãtire a vinurilor de Bordeaux. A cãpãtat o ...
LORA
Butucii posedã o dezvoltare viguroasã; strugurii au formã lati-conicã sau ...