Prezentare MECITA
Perioada de la deschiderea mugurilor pînã la coacerea deplinã a boabelor dureazã 130 zile, iar suma temperaturilor active constituie 2400-2490º C.
Butucii sunt cu creºtere viguroasã. Maturarea lãstarilor este bunã. Productivitatea este înaltã. La fiecare lãstar de fructificare revine cîte 1,2 struguri.
Posedã o rezistenþã mijlocie la bolile criptogamice, asa cum sunt mana ºi oidiumul. Rezistenþa la îngheþuri este relativ joasã: -18ºC.
La tãiere se recomandã a lãsa 35-40 ochi la butuc, la coarda de fructificare - 6-8 ochi.
Transportabilitatea este destul de bunã. Calitãþile gustative ale strugurilor proaspeþi sunt apreciate cu 8,2 puncte.
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginS************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
PRODUSE ASEMANATOARE CU MECITA
Riesling de Rhin
Soi de origine germanã, cultivat la început în vãile Rhinului, actualmente larg ...
MUSCAT DE HAMBURG
Patria acestui soi este Anglia.
Strugurii sunt de mãrime mijlocie, conici, uneori aripaþi, ...
ORIGINAL
Original - soi de vie de masã cu termenul de coacere mediu-tîrziu (135-145 zile), cu creºtere ...
LORA
Butucii posedã o dezvoltare viguroasã; strugurii au formã lati-conicã sau ...
CABERNET - SOUVIGNON
Este un soi de origine francezã, din zona de pregãtire a vinurilor de Bordeaux. A cãpãtat o ...
THOMPSON SEEDLES
Cel mai rãspîndit soi de masã din SUA. Este o clonã americanã a soiului ...
SAUVIGNON
Soi cultivat la început în regiunea Bordeaux (Franþa), actualmente larg rãspîndit ...
CHARDONAY
Soi de origine francezã, cultivat la început în regiunile Campagne ºi Bourgogne (Franþa), ...
PREZENTABIL
Prezentabil – soi de masã cu o rezistenþã sporitã la boli ºi ...