Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Twinlab-Amino fuel liquid 947ml

Twinlab-Amino fuel liquid 947ml

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Twinlab-Amino fuel liquid 947ml

Twinlab-Amino fuel liquid 947ml

 

 

Producator: Twinlab Corporation


Descrierea produsului:

Proteinele constituie baza constructiei musculare, iar aminoacizii sunt elementele principale in sinteza proteinelor. Toate organele, glandele, muschii, enzimele si hormonii din organism contin proteine. Daca exceptam cantitatea de apa din corp, ajungem la concluzia ca greutatea corporala se datoreaza, in cea mai mare parte, proteinelor.


Putina lume cunoaste, insa, faptul ca, datorita diferitelor combinatii ale aminoacizilor, exista peste 50.000 de tipuri de proteine si 20.000 de tipuri de enzime cunoscute. Proteinele difera atat din punct de vedere structural (avand in compozitie diferiti aminoacizi), cat si prin rolurile pe care le au in procesele vitale din organism, iar din aceasta cauza nu se pot substitui (o anumita proteina nu poate fi inlocuita de o alta proteina).


Din cei 29 de aminoacizi frecvent intalniti se formeaza sute de tipuri de proteine care se gasesc in organismele tuturor vietuitoarelor. In organismul uman, ficatul este organul care asigura 80% din aminoacizii necesari, iar diferenta de 20% se obtine din alimentatie. Zece tipuri de aminoacizi sunt indispensabili, se obtin exclusiv prin aport alimentar si se numesc aminoacizi esentiali. Aminoacizii esentiali sunt arginina, fenilalanina, histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, treonina, triptofanul si valina. In organism, formarea si descompunerea proteinelor se realizeaza in functie de necesitati si de procesele biologice care au loc la momentul respectiv. Aminoacizii nu pot fi depozitati si, din aceasta cauza, atunci cand este nevoie de vreunul, mai intai se utilizeaza aminoacizii aflati in circulatia sanguina, iar apoi vor fi obtinuti prin degradarea proteinelor.


Lipsa oricarui aminoacid esential din organism poate provoca numeroase disfunctii. Acest lucru se intampla mult mai des decat s-ar crede. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigura toti aminoacizii esentiali, poate determina grave dereglari ale proceselor biochimice. O situatie asemanatoare se produce si in cazul in care, dintr-o cauza oarecare, alimentele consumate nu pot fi digerate si prelucrate in totalitate. Pot aparea dereglari si atunci cand regimul alimentar este bogat in vitamine si saruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esentiali este insuficienta. Lipsa aminoacizilor esentiali nu permite activitatea eficienta a vitaminelor si mineralelor.


Amino Fuel lichid. Este un produs bogat in aminoacizi, special creat pentru sporirea masei musculare si pentru cei care practica body building sau haltere in mod serios. De aceea, se recomanda atletilor si sportivilor de performanta.


Amino Fuel este un produs de calitate superioara care furnizeaza energie organismului si regleaza numeroase procese metabolice importante din organism.
 

Arginina. Este necesara in sinteza proteinelor, colagenului, in cresterea si dezvoltarea masei musculare si in reducerea tesutului adipos. Contribuie la mentinerea functionarii eficiente a sistemului imunitar, intarzie dezvoltarea tumorilor si favorizeaza procesele de cicatrizare.


Carnitina. Este cel mai important aminoacid in dezvoltarea musculaturii, iar prin impiedicarea acumularii de acid lactic in muschi, combate principala cauza a oboselii. De asemenea, este indispensabila in desfasurarea proceselor metabolice si in functionarea normala a inimii.


Glutamina. Ajuta sistemul imunitar si este folosita de organism cel mai eficient in momentele de stres si de boala.
 

Histidina. Are efecte antiinflamatorii si antioxidante (reduce efectele negative ale radicalilor liberi). Poate reduce si durerile minore ale articulatiilor.
 

Fenilalanina. Este utilizata de catre creier in formarea epinefrinei, cu efecte antidepresive. De asemenea, intervine in mecanismul retinerii informatiilor de catre creier si la prevenirea obezitatii izoleucina.

Impreuna cu valina este carburantul celulelor musculare, jucand un rol important in sinteza proteica . O cantitate adecvata de izoleucina in muschi duce la vindecarea rapida a rupturii celulelor musculare. Rolul sau in culturism este fundamental. Este un precursor al glutaminei si alaninei in timpul antrenamentelor intense.
 

Leucina. Intervine intr-un mare numar de procese metabolice, precum si in formarea leucocitelor si a anticorpilor.


Lizina. Este un aminoacid important in cresterea si dezvoltarea oaselor, a tesuturilor moi, in formarea anticorpilor, a colagenului, precum si a unor hormoni si enzime. Mentine scazut nivelul sanguin al trigliceridelor, ajuta la refacerea muschilor dupa un efort fizic sustinut. Intervine in lupta impotriva virusului herpetic.
 

Metionina. Elimina deseurile din ficat, ajuta la regenerarea acestuia. Are efect benefic si asupra rinichilor.
 

Treonina. Detoxifica organismul si previne cresterea concentratiei de grasimi in ficat.

Triptofanul. Stimuleaza secretia de serotonina, substanta cu efecte calmante si care regleaza ritmul circadian, asigurand somnul natural in caz de insomnie.

Valina. Intervine in cresterea si refacerea musculara, in formarea hemoglobinei si in stabilizarea glicemiei. Este precursor al glutaminei si alaninei, in timpul antrenamentelor intense.

Acidul aspartic. Participa la convertirea glucozei in energie musculara si intra in componenta anticorpilor.

Acidul glutamic. Ajuta sistemul nervos central sa retina informatiile; intra in reactiile de neutralizare a efectelor catabolice ale cortizolului, hraneste creierul, prevenind oboseala si depresia; creste secretia de acid gama-aminobutiric pana la concentratiile optime. Combate necesitatea consumarii de alcool, reduce pofta de ciocolata; se considera ca inlatura efectele imbatranirii si ca are efecte benefice in tratamentul impotentei.

Alanina. Este un component principal al tesutului conjunctiv. De asemenea, este aminoacidul cel mai des utilizat pentru neoglicogeneza.

Glicina. Sta la baza formarii altor aminoacizi in organism si a eritrocitelor.

Prolina. Este un component de baza al tesutului conjunctiv.

Serina. Ajuta la buna functionare a sistemului nervos; este utilizat la eliberarea energiei celulare si in formarea acetilcolinei.

Aminoacizii din Amino Fuel sunt de cea mai buna calitate si sunt obtinuti exclusiv din surse naturale.

Amino Fuel 474 ml, 948 m Supliment alimentar cu proteine, vitamine si minerale

Contine o sursa de fenilalanina.

O lingura (15 ml) contine:
Bitartrat de colina 33,3 mg
Inozitol 33,3 mg
Acid pantotenic 10 mg
Niacina 10 mg
L-carnitina 8,33 mg
Sodiu 3,33 mg
Vitamina B6 1,33 mg
Vitamina B1 0,83 mg
Vitamina B2 0,83 mg
PABA 0,66 mg
Acid folic 33,3 mcg
Vitamina B12 4 mcg
Biotina 3,33 mcg

Alte ingrediente: apa purificata, gelifiant-gelatina hidrolizata; fructoza; proteina izolata din zer; agent de umezire-propilen glicol; acidifiant-acid citric; maltodextrina; albus de ou hidrolizat; antispumant; emulsificator-celuloza; inozitol; bitartrat de colina; aromatizant de portocale; conservanti-acid sorbic, benzoat de sodium, metilparaben; D-pantotenat de calciu; niacinamida; L-carnitina; conservant-propilparaben; cianocobalamina; piridoxin hidroclorid; riboflavina; 5` fosfat de sodiu; tiamin hidroclorid; acid para aminobenzoic; biotina; acid folic……….q.s.
Profilul de aminoacizi
L-glicina 1147 mg
L-prolina 741 mg
Acid L- glutamic 675,3 mg
L-alanina 454 mg
Acid L- aspartic 401,6 mg
L-arginina 376,6 mg
L-lizina 322 mg
L-leucina 300 mg
L-serina 184,3 mg
L-valina1 173,6 mg
L-treonina 151 mg
L-fenilalanina 140,6 mg
L-izoleucina 125,6 mg
L-tirozina 77,3 mg
L-metionina 65 mg
L-histidina 62,6mg
L-cisteina 47,3 mg
L-triptofan 29,6 mg

Variatia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, consumati zilnic 3 linguri sau conform recomandarii medicului. Se poate administra in timpul meselor, intre mese sau inainte de antrenamente sau dupa alte activitati fizice.

Notificare: MS / ISPT / Nr. 05 / 21.03.2005

Atentie!
Nu se recomanda persoanelor sub 18 ani.

 

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 541 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU TWINLAB-AMINO FUEL LIQUID 947ML

Twinlab-Amino fuel lichid 474mlTwinlab-Amino fuel lichid 474ml
Twinlab-Amino fuel lichid 474ml
Twinlab-Amino fuel lichid 474ml     Producator: Twinlab Corporation     Descrierea produsului: Proteinele ...
Prolab Amino 2000, 150 tableteProlab Amino 2000, 150 tablete
Prolab Amino 2000, 150 tablete
Prolab Amino 2000, 150 tablete       Descrierea produsului: Aminoacizii sunt elemente componente ale ...
Prolab Amino 2000, 325 tableteProlab Amino 2000, 325 tablete
Prolab Amino 2000, 325 tablete
Prolab Amino 2000, 325 tablete     Descrierea produsului: Aminoacizii sunt elemente componente ale proteinelor, ...
California Fitness Whey Amino 2000, 204 tableteCalifornia Fitness Whey Amino 2000, 204 tablete
California Fitness Whey Amino 2000, 204 ...
  California Fitness Whey Amino 2000, 204 tablete       Producator: California Fitness Aminoacizii sunt ...
Api Amino 2300Api Amino 2300
Api Amino 2300
Api Amino 2300 - Produs Nou!   Producator: API Descrierea produsului: Prezentare: 350 tablete Aminoacizii sunt ...
Prolab N-Large2Prolab N-Large2
Prolab N-Large2
Prolab N-Large2 (1,73 kg) Producator: Prolab   Arome: capsuni, vanilie Multa lume stie ca aminoacizii sunt ...
Prolab N-Large2 (4,54 kg)Prolab N-Large2 (4,54 kg)
Prolab N-Large2 (4,54 kg)
Prolab N-Large2 (4,54 kg)   Producator: Prolab Cantitate: 1,73 kg, 4,54 kg Arome: capsuni, vanilie Multa lume stie ...
Prolab Amino Gelcap (200 capsule invelite in gel)Prolab Amino Gelcap (200 capsule invelite in gel)
Prolab Amino Gelcap (200 capsule invelit...
Prolab Amino Gelcap (200 capsule invelite in gel)     Producator: Prolab Cantitate: 200 capsule invelite in gel ...
Aminoacid Fitness - APLHA-AMINO PROTOPYPE-216 (120 tablete)Aminoacid Fitness - APLHA-AMINO PROTOPYPE-216 (120 tablete)
Aminoacid Fitness - APLHA-AMINO PROTOPYP...
Aminoacid Fitness APLHA-AMINO PROTOPYPE-216 (120 tablete) Aminoacid Fitness - APLHA-AMINO PROTOPYPE-216 (120 ...

TWINLAB-AMINO FUEL LIQUID 947ML ESTE LISTAT IN: