Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Vital AB

Vital AB

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Vital AB

Vital AB (90 tablete)


Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult de 40 de substante active. Compozitia lor a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe sanguine. In plus, contin plante care au un efect benefic asupra sanatatii si care actioneaza sinergic.

GRUPA SANGUINA AB: In cadrul procesului de evolutie, ultima grupa sanguina s-a format ca rezultat al amestecului grupelor sanguine A si B. Datorita nivelului scazut de acid in sucul gastric, este indicat ca persoanele apartinand acestei grupe sanguine sa isi suplimenteze consumul de vitamina C.

Datorita predispozitiei spre afectiunile cardiovasculare si tumorale, se recomanda, in primul rand, consumul unor antioxidanti si al unor minerale din extracte de plante - ceai verde, usturoi, broccoli, telina, ghimbir. Printre cei 44 de componenti ai produsului Vital se gasesc si numeroase alte substante active specifice acestei grupe sanguine.

Ca urmare a cercetarilor efectuate de medicul american Peter J. D' Adamo, conceptul de alimentatie specifica grupelor sanguine a facut rapid inconjurul lumii. Atat principiile teoretice ale unei astfel de alimentatii, cat si rezultatele practice sunt tratate in cartea sa Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine.

El porneste de la ipoteza conform careia alimentatia stramosilor nostri a avut un cuvant greu de spus in formarea si evolutia celor patru grupe sanguine. De aceea, se presupune ca tot ceea ce vine in contradictie cu particularitatile generate de grupa noastra sanguina poate fi daunator sanatatii.

Pe baza acestor principii teoretice, dr. D' Adamo, impreuna cu echipa sa de cercetatori, a inceput sa studieze compatibilitatea dintre o serie de alimente si globulele rosii ale persoanelor cu diferite grupe sanguine.

Teoria sa a fost confirmata. Extractele unor alimente au determinat precipitarea hematiilor unor anumite grupe sanguine in termeni stiintifici, le-au aglutinat. Acest fenomen a fost atribuit asa-numitelor lectine, prezente atat in alimentele de origine vegetala, cat si in cele de origine animala. Acesti adezivi se leaga de componenta glucidica specifica fiecarei grupe sanguine, aflata la suprafata hematiilor, ducand la alipirea hematiilor unele de altele si declansand astfel alterarea starii organismului.

Deoarece aceste componente glucidice se afla nu numai in sange, ci si in alte tesuturi ale organismului, o alimentatie neadecvata grupei sanguine poate dauna sanatatii diverselor organe.


D' Adamo si echipa sa au stabilit nu numai tipul de alimentatie adecvata fiecarei persoane in functie de grupa sanguina, ci si starea de "sahlrare" cu vitamine si minerale a organismelor care se alimenteaza adecvat. Acesti cercetatori au indicat si suplimentele alimentare, precum si plantele cu actiune benefica asupra sanatatii, potrivite fiecarei grupe sangume.

Pe baza rezultatelor acestor cercetari, compania CaliVita International a creat suplimentele alimentare specifice fiecarei grupe sanguine, considerate si astazi cele mai moderne din Europa, avand in compozitie multivitamine si extracte de plante.


Aceste produse contin toate vitaminele si mineralele necesare organismului, in cantitatea adecvata cerintelor fiecarei grupe sanguine. De asemenea, contin extracte de plante care contribuie la prevenirea unor afectiuni specifice grupelor respective. Din acest motiv, pe langa meniul obisnuit, este indicat consumul suplimentelor alimentare specifice grupelor sanguine.


GRUPA SANGUINA AB:


Aceasta grupa sanguina a aparut abia cu cea 1500 de ani in urma, prin combinatia grupelor A si B. Alimentatia adecvata acestei grupe este una mixta, corespunzatoare atat grupei sanguine A, cat si celei B. Astfel, vitaminele si mineralele ajunse in organism acopera necesarul pentru mentinerea sanatatii. Avand insa o secretie scazuta de acid gastric si o predispozitie sporita la diferite boli, se recomanda un consum ridicat de vitamina C, la fel ca in cazul persoanelor cu grupa sanguina A.

De asemenea, persoanele cu grupa sanguina AB trebuie sa consume cantitati mai mari de antioxidanti si anumite plante (de exemplu struguri rosii, ceai verde, ghimbir, frunze de telina, broccoli, usturoi), pentru mentinerea unui sistem de aparare eficient si pentru combaterea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare si tumorale.


Vital AB - Sanatate pe masura ta.


Recomandari Vital AB :                                    Mod de administrare Vital AB:

Activitate fizica (stimulare)
Adult (18-50 ani) - preventiv
Anemie
Astenie
Covalescenta
Cresterea rezistentei musculare
Imunitate scazuta
Malabsorbtie
Oboseala
Osteoporoza
Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)
Schizofrenie
Sterilitate
Vanataie 0-1-0
1-0-0
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

 

Legenda:

1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz si una seara

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 188 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU VITAL AB

Vital BVital B
Vital B
Vital B (90 tablete) Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult ...
Vital 0Vital 0
Vital 0
Vital 0 (90 tablete) Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult ...
Vital AVital A
Vital A
Vital A (90 tablete) Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult ...
Iron PlusIron Plus
Iron Plus
Iron Plus (100 tablete)     Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. ...
Full SpectrumFull Spectrum
Full Spectrum
  Full Spectrum (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima ...
Super Mega 50Super Mega 50
Super Mega 50
Super Mega 50 (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima a ...
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creeruluiGinkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creerului
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea ni...
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creerului Ginkgo XC - extract de ginkgo biloba ...
Ginkgo XCGinkgo XC
Ginkgo XC
  Ginkgo XC - extract de ginkgo biloba     Suplimentul alimentar Ginkgo XC, fabricat de CaliVita International, ...
Produse naturiste Zenthonic CalivitaProduse naturiste Zenthonic Calivita
Produse naturiste Zenthonic Calivita
Zenthonic (946 ml)     Fructul mangosteen este considerat, de populatia din padurile tropicale ale Asiei, drept ...

VITAL AB ESTE LISTAT IN: