Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Coenzyme Q 10 de la Calivita - energia celulelor

Coenzyme Q 10 de la Calivita - energia celulelor

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Coenzyme Q 10 de la Calivita - energia celulelor

Coenzyme Q 10 (90 capsule)


Va mai puteti lua la intrecere cu cei de douazeci de ani? Nu? Simtiti ca aveti mai putina energie? Care este solutia?

Coenzyme Q 10 de la Calivita - energia celulelor, Asigurati celulelor d-voastra sursa de energie necesara si rezultatele nu vor intarzia sa apara! Coenzima Q10 este o substanta indispensabila asigurarii energiei necesare celulelor. Daca celulelor organismului le sunt furnizate toate substantele necesare, atunci nivelul energetic al acestuia va fi corespunzator. Care este rezultatul? O capacitate de munca, un elan si o rapiditate care pot concura cu cele ale tinerilor.

Coenzima Q10 de la Calivita, notata uzual CoQ10 sau CoQ10, este o substanta cu specific vitaminic. Este asemanatoare vitaminei E, dar are un efect antioxidant mai puternic decat aceasta. Poate fi considerata un fel de catalizator care accelereaza procesele biochimice in directia favorabila. Coenzima Q10 este indispensabila pentru desfasurarea neperturbata a proceselor biochimice si pentru buna functionare a organismului. Carenta coenzimei Q10 creeaza perturbari in generarea energiei (energogeneza) si poate cauza diverse tulburari functionale in organism.

O scadere a nivelului coenzimei Q10 cu doar 25% poate juca un rol in declansarea a numeroase afectiuni. De exemplu, daca in musculatura inimii nu ajunge o cantitate corespunzatoare de coenzima Q10, pot aparea tulburari functionale. Pana la varsta de aproximativ treizeci de ani, coenzima Q10 este sintetizata in organism, insa, odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de coenzima Q10 scade, fiind necesara suplimentarea ei prin alimentatie sau prin consumul de suplimente alimentare.

Coenzima Q10 (CoQ10, ubichinona) asigura energia necesara celulelor si, astfel, intregului organism. Aceasta substanta este prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice, mentinerii sanatatii noastre. Carenta sa genereaza dereglari in pro­cesele de oxidoreducere ce se desfasoara la nivel celular si cauzeaza astfel diverse tulburari ale bunei functionari a organismului. Daca nu se afla intr-o cantitate suficienta in organism, pot aparea insufi­cienta cardiaca, hipertensiunea arteriala si numeroase alte afectiuni.


Coenzima Q 10 este sintetizata in organism, in cantitatea necesara, pentru functionarea normala a celulelor, pana la varsta de 30 de ani. In paralel cu procesul imbatranirii, scade si cantitatea de CoQ10 din organism, impunandu-se suplimentarea sa prin alimente si, respectiv, prin utilizarea de suplimente alimentare.

Coenzima Q10 este o substanta asemanatoare vitaminelor. Structura sa este aproape identica cu cea a vitaminei E, insa efectul antioxidant este mult mai puternic.

Poate fi considerata un catalizator care accelereaza sau redirijeaza anumite procese biochimice. Din punct de vedere biologic, CoQ 10 are rol reglator in procesul de generare a energiei ce se desfasoara la nivelul mitocondriilor (minuscule centrale celulare), unde se sintetizeaza moleculele de acid adenozintrifosforic (ATP), combustibilul cu cea mai mare incarcatura de energie produs de organismul uman.


Sursele natura le cele mai bogate in Q10 sunt: somonul, macroul, sardelele, inima si ficatul de bovine.
Este cunoscut faptul ca, in cazul diferitelor afectiuni ale miocardului (cardiomiopatii), rata de supravietuire peste cinci ani este foarte mica. in absenta unui transplant de inima, care este deosebit de costisitor (in SUA, costul operatiei se ridica la suma de 150.000 dolari). Astazi, exista o solutie: consumul sistematic de CoQ10. In SUA, acest produs se afla pe rafturile magazinelor alimentare, efectele sale benefice fiind cunoscute in intreaga lume. Nurneroase cercetari interna­tionale au dovedit eficacitatea si siguranta utilizarii acestui supli rnent alimentar.


Spre sfarsitul anilor '80, dr. Peer Langsjoen (Temple, Texas) a studiat 806 pacienti grav bolnavi de inima si a ajuns la concluzia ca tratamentul cu CoQ10a adus ameliorari considerabile, avand un efect benefic asupra tuturor formelor de cardiomiopatie. Conform studiilor comunicate de dr. Langsjoen, majoritatea formelor de cardiomiopatie au reactionat favorabil la consu­mul de Q10. Mai tarziu, cercetatorii italieni au constatat o ameliorare in proportie de 80% la un lot de 1100 de pacienti bolnavi de inima, carora li s-a administrat Q10.


In anul 1990, in cadrul unui simpozion desfasurat la Roma, avand ca tema coenzima Q10, dr. W. Y. Judy a prezentat rezultatele cercetarilor sale in acest domeniu. Timp de mai multi ani, el a administrat zilnic 100 mg de Q10 unor pacienti care suferisera un infarct miocardic. Lotul cercetat era alcatuit din 180 de pacienti de categoria IV - stadiu al bolii deosebit de grav. Ulterior, bolnavii au fost impartiti in doua subgrupe de cate 90 de persoane.

Pacientii din prima grupa au primit In continuare numai medicamente traditionale, iar cei din grupa a doua au primit, pe langa acestea, si 100 mg de Q10. Pe parcursul anilor, s-a constatat ca numarul deceselor a fost considerabil mai ridicat in grupa celor care nu au primit Q10. Pana la sfarsitul celui deal saselea an, toti pacientii tratati cu medicamente traditionale au decedat. In schimb, 36% dintre cei care au primit Q10 au supravietuit, la acesti bolnavi constatanduse semne certe de ameliorare la numai 12 luni dupa inceperea tratamentului. La majoritatea pacientilor a crescut capacitatea functionala a inimii si s-a redus considerabil predispozitia pentru infarct.

Si in Europa, hipertensiunea arteriala afecteaza un numar mare de persoane. Oferta de antihipertensive este deosebit de mare, dar, pe langa efecte benefice, acestea au si efecte secundare: Impiedica functionarea enzimelor stimulate de coenzima Q10 si, astfel, perturba alimentarea corespunzatoare a celulelor cu energie. De aceea, in cazul consumu I lui de beta-blocante, medicii recomanda, pentru compensa­rea deficientei de Q10, consumul unor suplimente alimen­tare. Astfel, ne putem prote­ja si de alte efecte secundare ale betablocantelor, cum ar fi reducerea capacitatii de contractie a miocardului, oboseala, starea generala proasta.


In Japonia, CoQ10 este utilizata atat in tratamentul bolilor cardiovasculare, cat si pentru fortificarea sistemului imunitar, Unele studii ale cercetatorilor japonezi au ajuns la concluzia ca ubichinona are o actiune pozitiva asupra stomacului si duodenului.
CoQ10 a dovedit proprietati benefice si in afectiunile aparatului respirator, in astmul bronsic si diverse alergii, precum si in afectiuni le psihiatrice, cu precadere In schizofrenie si boala Alzheimer, S­au obtinut rezultate Incurajatoare si in incetinirea procesului de irnbatranire, combaterea obezitatii si a infectii lor provocate de Candida albicans, in tratamentul sclerozei multi ple, al diabetului si al unor afectiuni dentare.
Q10 are un rol determinat in functionarea eficienta a sistemului imunitar si in impiedicarea proceselor de imbatranire.

Cercetari le efectuate la New England Institute au dovedit eficienta CoQ10 in reducerea efectelor secundare ale chimioterapicelor.
Datorita progreselor tehnologiei, CaliVita a lansat un nou tip de coenzima Q10, Sublingual CoQlO, a carei absorbtie este mai rapida si eficienta, prin evitarea barie­rei gastrice. Aceste tablete cu aroma placuta de menta, intr­o doza de 30 mg, se dizolva in cateva minute, patrunzand in fluxul sanguin direct din vasele de sange de sub limba, fiind astfel complet absorbite de catre organism. Produsul se recomanda in orice situatie in care digestia si absorbtia in tractul inferior al sistemului digestiv sunt afectate, blocate sau reduse.
Nu se cunosc efecte secundare ale coenzimei Q10.

 

Citeste acum si articolul ''Coenzimea Q10 informatii si scurt istoric''


Atentie!

Produsul trebuie ferit de sur ele de lumina si caldura! La temperaturi de peste 35°C, CoQ 10 pura isi pierde partial calitatile. Efectul consumului de CoQ10 incepe sa se mani feste lent, doar dupa o perioada de cateva saptamani. Exceptie fac cazurile in care deficitul de CoQ10 este sever. Atunci efectul terapeutic poate sa apara inca din primele zile de administrare. In aceste cazuri, se recomanda administrarea permanenta a unei doze de intretinere de 10-30 mg/zi pentru a preveni instalarea simptomatologiei induse de carenta acestei coenzime. Femeile gravide si mamele care alapteaza trebuie sa consulte medicul curant inainte de a incepe consumul de CoQ10.              
Catalizator celular. Recomandari: Mod de administrare:

Adult (18-50 ani) - preventiv
Afectiuni cardiace
Antioxidant
Aparat cardiovascular
Aritmie cardiaca
Arteriopatie obliterana
Ateroscleroza
Boala Alzheimer
Cancer de colon
Cardiopatie ischemica
Circulatie sanguina (imbunatatire)
Degeraturi
Epilepsie
Gingii sanatoase
Hipertensiune arteriala
Infarct miocardic (prevenire)
Insuficienta cardiaca
Imbatranire tesuturi (intarziere)
Leucemie
Lupus eritematus
Mialgii (dureri musculare)
Oxigenare organism
Parodontoza
Parkinson
Persoana in varsta - preventiv
Plagi (vindecare)
Pre si postoperator
Riduri (diminuare)
Schizofrenie
Scleroza multipla
Senilitate (preventiv)
Sida (tratament adjuvant)
Ulcer varicos
Vase sange (fragilitate)
Zona Zoster

 

1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-1
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
3-3-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-2-2
1-1-0
1-1-0
1-1-0
 

 

 

O capsula contine:

Coenzima Q10 

10.000 mcg Beta-caroten   1000 UI Vitamina E 10 UI Seleniu  10 mcg

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

 

Citeste acum si articolul ''Coenzimea Q10 informatii si scurt istoric''


Coenzimea Q10 informatii si scurt istoric
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 204 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU COENZYME Q 10 DE LA CALIVITA - ENERGIA CELULELOR

Coenzyme Q 10Coenzyme Q 10
Coenzyme Q 10
Coenzyme Q 10 (90 capsule)   Va mai puteti lua la intrecere cu cei de douazeci de ani? Nu? Simtiti ca aveti mai ...
Coenzyme Q 10 Sublingual de la CalivitaCoenzyme Q 10 Sublingual de la Calivita
Coenzyme Q 10 Sublingual de la Calivita
Coenzyme Q 10 Sublingual de la Calivita Coenzyme Q 10 Sublingual (30 capsule) Coenzyme Q 10 Sublingual de la Calivita, ...
Coenzyme Q 10 SublingualCoenzyme Q 10 Sublingual
Coenzyme Q 10 Sublingual
  Coenzyme Q 10 Sublingual (30 capsule)   Coenzima Q10 (CoQ10) este o substanta relativ recent descoperita si ...
Super Co Q 10 PlusSuper Co Q 10 Plus
Super Co Q 10 Plus
Super Co Q 10 Plus (90 capsule)     Aceste capsule contin ubichinona (20 mg) si alti antioxidanti esentiali pentru ...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculareProtect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare
Protect 4 Life de la Calivita - lupta im...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa ...
Mega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatieiMega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatiei
Mega Protect 4 Life de la Calivita - sti...
Mega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatiei Mega Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti ...
Protect 4 LifeProtect 4 Life
Protect 4 Life
Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu va putem ...
Vitamine Calivita - Vitamina E antioxidant puternicVitamine Calivita - Vitamina E antioxidant puternic
Vitamine Calivita - Vitamina E antioxida...
Vitamine Calivita - Vitamina E antioxidant puternic Vitamina E (100 capsule-gel) Vitamine Calivita - Vitamina E ...
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creeruluiGinkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creerului
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea ni...
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creerului Ginkgo XC - extract de ginkgo biloba ...

COENZYME Q 10 DE LA CALIVITA - ENERGIA CELULELOR ESTE LISTAT IN:

COENZYME Q 10 DE LA CALIVITA - ENERGIA CELULELOR - PRODUSE SIMILARE