Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Produse naturiste ParaProtex Calivita

Produse naturiste ParaProtex Calivita

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Produse naturiste ParaProtex Calivita

ParaProtex (100 tablete)

 

 

Stiti cu cate microorganisme va "intalniti" zilnic?

Cu mai multe milioane. Inmultirea si raspandirea microorganismelor devine o problema din ce in ce mai mare in tarile dezvoltate. Si in tara noastra apar zilnic stiri despre contaminarile din locurile de alimentatie publica, care se produc in ciuda regulilor de igiena deosebit de severe. Si acesta este doar varful aisbergului.

In mediul inconjurator, microorganismele sunt prezente in permanenta - paraziti, bacterii, ciuperci, virusi - si, vreme indelungata, actioneaza "subteran", pe neobservate, atragandu-ne atentia doar cand exista deja o problema grava. Deoarece microorganismele cauzeaza diferite boli - parazitoze, micoze, infectii, viroze - avem nevoie de o protectie speciala si eficienta impotriva acestora.


Paraprotex contine:

Quisqualis indica este o planta originara din India. Din frunzele acesteia se prepara un unguent impotriva infectiilor pielii cauzate de paraziti. Semintele coapte si prajite sunt folosite pentru combaterea diareei, febrei si rahitismului. Extractul preparat din frunze amelioreaza durerile abdominale.


Chenopodium anthelminticum (lamaita), planta originara din Mexic si America de Sud, este un antihelmintic foarte eficient, utilizat pentru eliminarea viermilor, mai ales la copii.
Berberis vulgaris (Dracila) are efect antiseptic. Distruge agentii patogeni ai dizenteriei, holerei, bacteriile care infecteaza plagile, precum si alte microorganisme care provoaca infectii vaginale si ale aparatului urinar. Fortifica sistemul imunitar, este eficient in artrite, precum si in blefarite si conjunctivite.


Iarba de smirna fortifica sistemul digestiv, protejeaza ficatul impotriva actiunii substantelor toxice si stimuleaza functionarea acestuia. Prin continutul bogat in potasiu, natriu, silicon, zinc si clor participa la eliminarea substantelor toxice din organism.


Uleiul de cuisoare - substanta sa activa, numita eugenol, este un antioxidant puternic, care distruge parazitii intestinali, microbii, ciupercile. Fortifica sistemul imunitar si incarca organismul cu energie.


Tabebuia impetiginosa: cercetarile au demonstrat eficienta acestei plante impotriva virusurilor si parazitilor. Poate fi de ajutor in tratarea artritelor si herpesului. Se bucura de o mare popularitate si datorita actiunii sale antifungice.


Juglans nigra - substanta sa activa, juglona, este eficienta in lupta impotriva parazitilor. Colorantul din coaja acestei plante contine iod natural, care are efect antiseptic, distruge parazitii si viermii intestinali. In plus, sia dovedit eficienta in afectiuni ale pielii, cum ar fi herpesul, furunculele, eczemele.
Semintele de grepfrut - acest extract actioneaza eficient impotriva a 800 de tipuri de virusuri si bacterii, aproape 100 de ciuperci si numerosi alti germeni patogeni. Este un puternic dezinfectant. In plus, nu afecteaza mediul inconjurator. Si, incredibil, nu distruge bacteriile utile din intestine.


Usturoiul - datorita continutului sau bogat in vitamine si minerale si a efectului sau benefic asupra sistemului imunitar, nu putea sa lipseasca din arsenalul de lupta impotriva parazitilor.

In zilele noastre, aparitia multor boli poate fi corelata cu raspandirea parazitilor, Organismul uman este un "instrument" biologic super­inteligent, care se poate apara singur impotriva "invadatorilor", cu ajutorul sistemu­lui imunitar. Regimul alimentar tipic occidental favorizeaza insa parazitii; mancaruriie bogate in grasimi, amidon si zaharuri constituie un mediu prielnic pentru inmultirea acestora. Conform esti ma­rilor, 30% din populatia lumii sufera de boli parazitare. O caracteristica fundamentala a bolilor parazitare este natura lor cronica.


Cele mai frecvente boli si tulburari cauzate de paraziti.


Acestea sunt: deficienta de substante minerale, dureri de cap, insomnie, scrasnitul din dinti, senzatia de satietate, greata, varsaturi, probleme digestive, epuizare, dureri de spate, de gat, alergii, artrite, colite, hipoglicemie, diabet zaharat, lupus, tulburari in functionarea glandei tiroide si chiar cancer.


Cum putem sa ne protejam fata de bolile cauzate de agentii patogeni?
In primul rand, prin prevenire. Trebuie sa cream in orga­nismul nostru un mediu intern care sa nu permita supravietuirea parazitilor. Exista cateva plante deosebit de eficiente in combaterea parazitilor.


Rangoon creeper (Quisqualis indica) - semintele si frunzele acesteia sunt utilizate in scopuri terapeutice, printre altele ca antihelmintic (in special impotriva teniei) si pentru combaterea insomniei. Poate fi benefica in cazul durerilor de stomac, diareei, febrei, afectiunilor dermatologice cauzate de paraziti, rahitismului, dar poate fi utilizata si pentru proprietatile sale antivirale.


Chenopodium anthelminticum (ceai mexican, ceaiul iezui ti lor, lamaita) este originar din Mexic si America de Sud, dar s-a adaptat bine si in alte zone. Semintele si frunzele acestei plante sunt utilizate in primul rand ca antihelmintice. Fiind un antihelmintic foarte eficient, lamaita este folosita pentru eliminarea ascarizilor (viermi cilindrici), mai ales la copii.


Dracila (Berberis vulgaris): coaja, radacina si fructele coapte sunt utilizate pentru proprietatile lor terapeutice. Medicina moderna atribuie efectele benefice ale acestei plante substantei active numita berberina, un alcaloid cu proprietati antiseptice. Distruge bacteriile ce cauzeaza supuratii ale ranilor, agentul patogen al dizenteriei, holerei, giardia intestinala; distruge microorganismele ce provoaca infectii urinare si vaginale. Fortifica sistemul imunitar, iar efectele sale antiinflamatoare au fost demonstrate chiar si in cazul inflamatiilor articulare.


Balsamodendron myrrha (Commyphora myrrha, smirna). in antichitate, smirna era foarte apreciata pentru calitatile sale tamaduitoare si pentru parfumul sau. Femeile din Egiptul Antic obisnuiau sa arda smirna pentru a indeparta mustele din locuinte. Smirna contine silimarina, o substanta care protejeaza ficatul de toxinele chimice si stimuleaza functiile hepatice. Smirna poate fi utilizata ca antibiotic si antiseptic, pentru inlaturarea respiratiei neplacute, combaterea diareei, indepartarea acuzelor gastrice, impotriva maldigestiei; este benefica in ulcerele gastrointestinale, diverse inflamatii, micoze si parazitoze.
Eugenia caryophyllata Thunb.


Caryophyllus aromaticus (cuisoare). Principala substanta activa a uleiului de cuisoare este eugenolul (84-96%). Eugenolul relaxeaza musculatura neteda a tractului digestiv. Este un antioxidant puternic, deosebit de eficient Impotriva parazitilor intestinali; are efecte antifungice si antimicrobiene.


Pau d'Arco (Tabebuia impetiginosa) - de la arborele de Tabebuia se utilizeaza stratul intern al scoartei. Unul din componentii biologicactivi ai arborelui Pau d' Arco actioneaza benefic in infectiile virale si Impotriva parazitilor de orice tip. Pau d' Arco contine calciu, fier, vitarnina C si zinc. Printre proprietatile sale benefice se numara urmatoarele: sustinerea functionarii optime a sistemului imunitar, antiinflamator, antibacterian, antifungic (in spe­cial Impotriva Candidei albicans); antiparazitar (in special fata de Schisostoma Mansoni, care poate cauza deces). Este eficient In infectii cauzate de malarie, stafilococ auriu, bacilul subtilis, Escherichia coli, salmonella typhy si shigella dysenteriae.


Nuca neagra (Juglans nigra) este utilizata frecvent datorita proprietatilor sale antiseptice, astringente, antiparazitare si antifungice. Poate fi benefica In tratarea infectii lor si afectiuni lor gastro- intestinale, precum si a diareei, deoarece favorizeaza vindecarea pielii si a mucoaselor.

Nuca neagra contine cantitati importante de iod organic, mangan, magneziu, seleniu, potasiu, fier, sodiu, fosfor, clor, vitamine le Bl, A si C, niacin, vitaminele B2, B6 si bioflavonoide.

Conform dr. Albert Leang, expert In farmacologie, nuca neagra contine substanta numita juglona, eficienta impotriva bolilor parazitare.


Extractul de seminte degrepfrut (Citrus paradisi): efectele sale antivirale, antibacteriene, fungicide si antiparazitare sunt binecunoscute astazi. Studii clinice si de laborator au demonstrat ca acest extract este eficient Impotriva a peste 800 de virusuri si bacterii, 100 de tipuri de fungi si, de asemenea, Impotriva anumitor tipuri de paraziti. Extractul din seminte de grepfrut contine, in primul rand, biotlavonoide, glicozide si vitamina C.

Efectul antimicrobian, precum si imposibilitatea bacteriilor de a dezvolta o rezistenta fata de extractul din seminte de grepfrut, se datoreaza, probabil, tlavonoidelor din compozitia acestuia. Datorita gustului sau amarui, grepfrutul este un fortifiant al stomacului. Extractul din seminte de grepfrut se mai foloseste si In afectiunile fungice ale tegumentelor si vaginului, cauzate de Candida albicans, precum si pentru tratarea diferitelor procese intlamatorii ale gingiilor.


Notite:

 
Usturoiul (Allium sativum) este un detoxifiant sanguin, antibiotic, antispastic, ale carui efecte stimulatoare sunt binecunoscute. Astazi, se stie ca usturoiul inhiba eficient dezvoltarea bacteriilor, protejeaza ficatul de substantele medicamentoase si toxine, distruge parazitii, fungii si apara celulele Impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi; de asemenea, stimuleaza digestia, functia hepatica si biliara.


Atentie!

 
In cazuri rare, grepfrutul poate cauza reactii alergic


ParaProtex - Puterea naturii impotriva intrusilor.

 

 O tableta ParaProtex contine: Quisqualis indica - fruct 150 mg Chenopodium - pulbere (lama ita) 100 mg Berberis vulgaris - extract (dracila) 100 mg Commiphora myrrha (iarba de smirna) 60 mg Eugenia caryophyllata - ulei (cuisoare ) 10 mg Tabebuia impetiginosa - pulbere   50 mcg Juglans nigra - pulbere 37,5 mg Ulei de Juglans nigra 37,5 mg Citrus paradisi (extract din seminte de grepfruit) 25 mg Allium sativum - pulbere (usturoi) 12,5 mg
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 660 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUSE NATURISTE PARAPROTEX CALIVITA

Produse naturiste Immunaid CalivitaProduse naturiste Immunaid Calivita
Produse naturiste Immunaid Calivita
Immunaid (180 tablete)   Va imbolnaviti frecvent? Va supara raceala, gripa, diferite infectii? Va luptati cu ...
Produse naturiste Joint Protex CalivitaProduse naturiste Joint Protex Calivita
Produse naturiste Joint Protex Calivita
Joint Protex (90 tablete)   Un suport pentru articulatiile d-voastra ! Aproximativ 15% din populatia lumii sufera de ...
Produse naturiste Oregano Oil CalivitaProduse naturiste Oregano Oil Calivita
Produse naturiste Oregano Oil Calivita
Oregano Oil - ulei volatil de oregano Oregano Oil  poate fi considerat un unicat printre produsele de gen. ...
Probio BalanceProbio Balance
Probio Balance
Probio Balance ( 60 tablete)     Flora intestinala este alcatuita din mai multe tipuri de bacterii care ...
Bee Power Royal Jelly - laptisor de matca bogat in proteineBee Power Royal Jelly - laptisor de matca bogat in proteine
Bee Power Royal Jelly - laptisor de matc...
  Bee Power Royal Jelly - laptisor de matca bogat in proteine Bee Power Royal Jelly 50 mg (50 capsule)   Sunteti ...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculareProtect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare
Protect 4 Life de la Calivita - lupta im...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa ...
Protect 4 LifeProtect 4 Life
Protect 4 Life
Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu va putem ...
Ac Zymes 100 capsuleAc Zymes 100 capsule
Ac Zymes 100 capsule
AC-Zymes este un produs probiotic care contine o concentratie mare de bacterii din specia Lactobacillus acidophilus. ...
RON 70.96
Produse naturiste VirAgo CalivitaProduse naturiste VirAgo Calivita
Produse naturiste VirAgo Calivita
VirAgo (90 tablete)     Buzele dumneavoastra sunt afectate uneori de herpes?   Ati incercat deja tot felul de ...

PRODUSE NATURISTE PARAPROTEX CALIVITA ESTE LISTAT IN: