Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

Pointer Systems face parte din Pointer Telocation LTD, o societate multinationala listata pe piata financiara NASDAQ, este leader in furnizarea de produse si servicii de inalta calitate, in beneficiul industriei de automobile si al sectoarelor de asigurari.

Infiintata in 2008, Pointer Systems este o intreprindere globala dedicata serviciilor automobilistice pentru societati de asigurare, producatori de automobile, operatori de parcuri auto si furnizori de servicii.

POINTER furnizeaza societatilor de asigurari si operatorilor de parcuri auto servicii avansate in toata lumea, prin intermediul unui lant de subsidiare internationale si parteneriate strategice, cu operatori independenti.

Oferim servicii complete de tractare/remorcare si de asistenta rutiera. Faceti-i un serviciu masinii dvs. - chemati-ne! Va putem ajuta sa porniti masina daca bateria s-a descarcat, va aducem combustibil daca ramaneti fara benzina, sau tractam/remorcam masina in orice loc, in conditii de siguranta si cu profesionalism.

POINTER ofera servicii de calitate in mod prompt si la preturi competitive si avem cea mai mare grija de masina dvs. pe durata tractarii/remorcarii. De la tractare/remorcare si recuperare de pe marginea soselei, pana la servicii de pornire, noi acoperim intreaga gama!

Beneficiem si de un parc auto sigur, in care masina dvs. poate fi lasata in vederea evaluarii sau pana cand se incheie procedurile de reparare.

Prin asocierea tuturor acestor factori, Pointer pregateste drumul pentru o mai buna satisfacere a clientului si o mai mare loialitate.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
985 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Tractare auto - Asistenta rutiera - Depanare auto

ULTIMELE PRODUSE ALE SC POINTER SYSTEMS SRL

Tractare AutoTractare Auto
Tractare auto
Pointer Systems face parte din Pointer Telocation LTD, o societate multinationala listata pe piata financiara NASDAQ, ...
Asistenta rutieraAsistenta rutiera
Asistenta rutiera
Pointer Systems face parte din Pointer Telocation LTD, o societate multinationala listata pe piata financiara NASDAQ, ...
SC POINTER SYSTEMS SRL ESTE INSCRISA IN