Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

AUTOMATE DE CAFEA

Societatea noastra va poate pune la dispozitie diverse automate de cafea si modalitati de colaborare astfel incat dumneavoastra si colegii sa puteti servi o cafea in conditiile cele mai bune doar printr-o apasare de buton.

Aceste automate de cafea si personalul sunt specializate in a va oferi serviciile cele mai calitative si fara dureri de cap. Furnizorii produselor noastre sun recunoscuti pentru calitate in intreaga lume si ne ajuta in permanenta sa va satisfacem cele mai exigente dorinte .

Automatele sunt amplasate gratuit in sediile firmelor, iar intretinerea se face in mod gratuit de personalul nostru.

In urma discutiilor cu dumneavoastra o persoana specializata se va deplasa la sediul indicat si impreuna cu un delegat din partea firmei se va face o constatare cu privire la ce automate de cafea va sunt necesare si unde vor fi amplasate. Dupa semnarea contractului se vor monta automatele de cafea ( in functie de stocul existent perioada de montare este cuprinsa in intervalul 1-30 zile) si intr-un interval de o saptamana se vor face vizite zilnice pentru a se stabili periodicitatea vizitelor de alimentare si intretinere pentru ca aceste automate de cafea sa functioneze neintrerupt si la calitate maxima.
Automatele de cafea pe care vi le punem la dispozitie gratuit.
Pentru cei care doresc sa achizitioneze aceste automate de cafea societatea le ofera gratuit consultanta si ofertele cele mai bune pentru consumabile si accesorii pentru ca afacerea lor sa fie profitabila imediat.
Avem o solutie si pentru dumneavoastra si este foarte convenabila. ABONAMENTUL HOTCOFFEE programati o intalnire cu o persoana de la vanzari si va prezinta oferta pe care nu o puteti refuza.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
184 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: automate de cafea - espresoare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC M & D BUSINESS SRL

Oferta firmei SC M & D Business SRL nu contine nici un produs sau serviciu