Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

Componentele de baza ale tamplariei de lemn provin din brazi uscati la 12% grade de umiditate si sunt selectate cu mare atentie si grija. Datorita technologiei noastre avansate suntem in stare sa confectionam clientilor noastrii cele mai elegante usi de exterior si de interior, ferestre cu sistem termopan, si toata gama de mobiliere.

Gama noastra de produse este foarte larga. Produsele noastre: mobiliere de bucatarie, mobiliere de dormitoare, mobiliere pentru copii, multe feluri de mobiliere pentru camera de zi dulapuri, mobilier de dormitoare, paturi duble, noptiere, mese, servanta, sertare, raft pentru carti, masa de cafea, support televizor, stand de flori, birou, mobilier camera birou.

O usa de intrare frumoasa, poate fi o adevarata decoratie casei noastre. Usile sunt executate dupa preferintele personale ale clientului: stilul, forma, modelul sticlelor, nuanta lemnului, sunt toate subordonate gustului, si nevoile clientului.

Ferestrele noastre sunt echipate cu sistemul de feraronerie Roto, cu inchidere multipunct. Tocul ferestrelor contine cheder cauciuc, ca izolarea sa fie si mai perfecta. Feroneriile Roto utilizate in ferestrele noastre au sistem de deschidere: oscilo-, batanta-, oscilo-batanta.

Tratarea suprafetelor din punct de vedere durabilitate si estetica este factorul cel mai important. Nu este de ajuns ca materialul de lemn sa fie doar bine lucrata. Pentru ca produsul sa fie intradevar impecabil, este necesara tratarea lemnului sa fie xecutata doar cu materiale profesionale. Firma noastra foloseste toata gama producatorului Italian Milesi s.p.a.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
10 383 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: usi din lemn - mobil lemn stratificat - mobila

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NOLEMOB SRL

Mobilier lemn de BucatarieMobilier lemn de Bucatarie
Mobilier lemn de bucatarie
Mobiliere Mobilierele executate si proiectate cu mare experienta in domeniu, sunt deobicei din lemn masiv de molid, ...
Fereastra din lemn stratificatFereastra din lemn stratificat
Fereastra din lemn stratificat
Din material de molid uscat 8-12% -toate modelele sunt realizate dupa preferintele clientului -geam termopan 4-16-4 ...
Usi de exteriorUsi de exterior
Usi de exterior
Usi din lemn masiv molid -modelele sunt realizate dupa preferintele clientului -suprafetele sunt tratate cu bait + ...
SC NOLEMOB SRL ESTE INSCRISA IN