Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

Infiintata in anul 1994, cu sediul in Bucuresti, MICRONIC S.A. este societate cu capital privat autohton si lucreaza in regim de antreprenor general (furnizor general, integrator de sistem).

Realizeaza, dupa conceptie proprie, masini-unelte noi, universale, speciale sau specializate, echipate cu CNC si cu sisteme moderne de masurare, control si echilibrare dinamica in proces.

Efectueaza reparari si fiabilizari, modernizari sau refabricari de masini-unelte vechi produse in Romania sau importate.

Elaboreaza studii si efectueaza cercetari tehnologice pentru retehnologizari eficiente, livreaza linii tehnologice si automate de prelucrare sau de montaj; Executa, la cerere, echipari tehnologice adecvate, programe tehnologice pentru masini-unelte echipate cu CNC, implementindu-le si validindu-le functional; Realizeaza sisteme de control si instalatii industiale, automatizari de procese si de masini, standuri de probe si/sau de rodare.

Structura companiei MICRONIC S.A., flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor sale ii confera posibilitatea adaptarii continue la schimbarile si cerintele tot mai diverse ale pietei din Romania si din afara ei.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite, iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.

In cei saisprezece ani de existenta, am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care abordam problemele, seriozitatii cu care intimpinam clientii si calitatii cu care produsele noastre sunt inzestrate.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal pentru afaceri si, de aceea, va asteptam pentru a da curs rezolvarii optime la posibilele dumneavoastra probleme ce vizeaza domeniile de care ne ocupam cu succes.

Si, asa cum spuneam, succesul nostru reprezinta un sumum al succeselor dumneavoastra.

Va asteptam, asadar !
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
487 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Masini unelte - Utilaje - Instalatii industriale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MICRONIC SA

Oferta firmei SC MICRONIC SA nu contine nici un produs sau serviciu