Inscrie firma »

Centrul de Dezvoltare Manageriala

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Centrul de Dezvoltare Manageriala

"Țelul nostru este să devenim o organizație model, foarte respectată pentru sprijinul dat în transformarea și dezvoltarea organizațiilor. Echipa noastră de profesioniști asigură prin prestații la standard internațional servicii de training și consultanță ce răspund în mod creativ evoluțiilor din mediul de afaceri." Misiunea CDM
Centrul de Dezvoltare Managerială a fost constituită ca fundație în 1994. Fondatorii noștri sunt Ambasada Marii Britanii la București (Know How Fund - Departamentul pentru dezvoltare internațională), Banca Transilvania, Eurom Bank, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Cluj, Consiliul Județean Cluj, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică.
Unul din scopurile noastre centrale este să sprijinim procesele complicate de definire și dezvoltare ale comportamentelor și practicilor productive ale organizațiilor încurajând oamenii să-și elibereze potențialul creativ și să fie responsabili pentru propria dezvoltare și dezvoltarea organizației în care lucrează.
PREZENTARE Centrul de Dezvoltare Manageriala
LIGHT
MEMBER
Centrul de Dezvoltare Manageriala
3 933 accesari
Persoana de contact: Monica Marginean
Adresa postala: B-dul Titulescu 34/5
Localitate: Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: click aici +40 264 41 89 41
Fax: +40 264 41 89 41
Website:

Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Training management

ULTIMELE PRODUSE ALE CENTRUL DE DEZVOLTARE MANAGERIALA

Oferta firmei Centrul de Dezvoltare Manageriala nu contine nici un produs sau serviciu