Inscrie firma »
 

Prezentare S************

Producem sicrie din cherestea de stejar cu diverse finisaje: lacuire mata, lucioasa sau semi-lucioasa, baituire in diverse nuante (mahon, cires etc) cu diverse accesorii inclusiv manere sau doar cu locase pentru manere. Pe site-ul oficial www.sicrie-lemn.ro puteti afla mai multe informatii precum si gama completa de sicrie si finisaje.

In general partenerii nostri au o idee clara despre finisajele ce trebuie aplicate pe sicriele care vor fi livrate. De multe ori lucram impreuna pentru a obtine nivelul de calitate cerut in raport cu pretul dorit. Suntem parteneri seriosi si de incredere dorim ca fiecare comanda sa puna bazele unei colaborari stabile pe termen lung.

Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul industriei prelucrarii lemnului si a productiei si ansamblarii de sicrie. Ne straduim permanent sa asiguram cele mai bune conditii de lucru prin implementarea unui proces sigur care indeplineste si depaseste cu mult normele legale de protectia muncii.

Avem in vedere si ne straduim sa asiguram un proces verde de fabricatie a sicrielor, alegem doar distribuitori de cherestea care garanteaza ca materia prima provine din surse regenerabile (plantatii specializate). Suntem pentru popularizarea lacurilor si vopselelor nepoluante pe baza de apa; pentru sicriele noastre folosim lacuri pe baza de ulei doar daca cele pe baza de apa nu se ridica la standardele clientilor.
PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
1 193 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: producator sicrie - sicrie din lemn - sicrie din stejar

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GEPETO SRL

Oferta firmei SC Gepeto SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC GEPETO SRL ESTE INSCRISA IN