Inscrie firma »
Curs Formator

Curs Formator

Tip produs: trainer | curs autorizat CNFPA | Curs Formator
Producator: e-Training
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Curs Formator

Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice/practice si/sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.

Cursul urmareste dobandirea cunostintelor si abilitatilor necesare pentru a putea sustine cursuri de formare, insusirea diferitelor tehnici de formare si adaptarea acestora in functie de grupul tinta. De asemenea, se urmareste promovarea programelor de imbunatatire a calitatii in domeniul formarii profesionale. Cursantul va dobandi calitati de detectare a necesitatilor de formare, de promovare a cursurilor de formare si de autorizare dosare ocupatii.

Cursul este autorizat de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor si recunoscut de Ministerul Educatiei Cercetarii si Tinererului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 349 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri formare profesionala - curs manager - cursuri online

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURS FORMATOR

Curs Manager de Resurse UmaneCurs Manager de Resurse Umane
Curs Manager de Resurse Umane
Managerul de Resurse Umane este un specialist in masura sa gestioneze eficient departamentul de resurse umane in asa fel ...
Curs Managementul ComunicariiCurs Managementul Comunicarii
Curs Managementul Comunicarii
Stii sa actionezi eficient prin vorbe si gesturi? Stii sa-ti directionezi eficient mesajele? In aceasta perioada, in ...