Inscrie firma »

curs specializare formator - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs specializare formator
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs specializare formator

Curs Specializare FORMATOR


de Formator: - Curs specializare FORMATOR (cod COR 241205)-40 ore- Se obtin cele 8...Oferta ATTU Training din perioada septembrie-decembrie 2010 pentru cursul... competente din standardul ocupational comun pt. ocupatiile de Formator/Formator ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs de specializare formator

Curs de specializare FORMATOR


Curs de specializare FORMATOR cu durata 7 zile (doua module: 3 zile + 4 zile... pentru ocupatia Formator (cod COR: 241205). Cursul este autorizat de CNFPA...). Cursul este conceput si elaborat in conformitate cu Standardul Ocupational aprobat ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs de specializare detectivi

Curs de Specializare Detectivi Particulari


cursului se elibereaza certificate de absolvire de catra Consiliul National de Formare... procedurilor legale in vigoare si recunoscute in plan national. Cursul este... intensiv, cu formatori de prestigiu si abilitati teoretice , practice ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Curs formator

Curs Formator


Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza... a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.... Cursul urmareste dobandirea cunostintelor si abilitatilor necesare pentru a putea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pachet promotional design specializat

Pachet Promotional Design Specializat


Specializat contine toate produsele prezentate si consta in fisiere format jpg. si/sau cdr...Pachet Promotional Design Specializat Consultanta pentru stabilirea... la cursul zilei de plata, cash sau CEC Mod de plata : 50% avans + 50% la livrare ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Curs formator 22 - 24 mai 2015 bucuresti

Curs Formator 22 - 24 Mai 2015 Bucuresti


pentru specializarea Formator, eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii... particularitatile organizarii unui curs: de la organizarea activitatii de training, la controlul... finalizarea cursului, fiecare persoana primeste gratuit un CD cu inregistrarea video ... »

Pret: 390 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs formator cu atestare nationala, iasi, aprilie

CURS FORMATOR CU ATESTARE NATIONALA, IASI, APRILIE 2013


Bucuresti) organizeaza la Iasi in luna APRILIE 2013 curs autorizat de FORMATOR, cod COR...TRAINING CARIERE SRL – societate specializata pe activitatea... 241205. Durata este de 60 de ore, pretul este de 695 lei si include costul cursului ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs  autorizat formator  cod cor

CURS AUTORIZAT FORMATOR cod COR 242401


CURS ACREDITAT FORMATOR cod COR 242401 START pentru dezvoltarea ta... personala si profesionala! Prin urmarea cursului de FORMATOR in cadrul START EVOLUTION...? Daca optezi sa urmezi cursul de Formator organizat de SC START EVOLUTION & ... »

Pret: 350 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de auditor in domeniul calitatii

CURS DE AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII


Este curs cu durata de 10 zile, cu desfasurare intre orele 16,00-20,00 sustinut... de formatori/specialisti cu bogata experienta in domeniu, recunoscuti si la organisme... de certificare internationale. OBIECTIVELE CURSULUI - Dupa finalizarea acestui curs ... »

Pret: 790 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Curs manager proiect

Curs Manager Proiect


241919; domeniul ocupational - administratie si servicii publice; tip curs...: perfectionare. Cursul contribuie la ameliorarea abilitatilor manageriale in conditii... absolventi din domeniile management, administratie publica sau care doresc o specializare ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 18 ani
Bacau
 Curs project team leader

CURS PROJECT TEAM LEADER


Schultz Consulting are placerea a invita absolventii cursului sau de Manager... Proiect sa participe la cursul Project Team Leader, care urmeaza sa se desfasoare... in perioada 16- 18 Octombrie 2009. Cursul pune accentul pe competentele comportamentale ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs responsabil mediu, bucuresti

Curs Responsabil Mediu, Bucuresti


la data de 21 mai) si include mapa de curs, suportul de curs in format electronic...ã structuri proprii specializate pentru protecþia mediului in conformitate... specializate pentru protecþia mediului și Legea 211/2011 privind ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs responsabil de mediu

Curs Responsabil de Mediu


LectoForm Consulting furnizor de formare profesionala organizeaza cursul... cu impact asupra mediului de a infiinta un compartiment specializat care sa administreze... si constientizarea personalului, standardul de mediu 14001. FORMATOR: Doina Mihordescu ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs ghid national de turism

CURS GHID NATIONAL DE TURISM


DURATA CURSULUI : 11/2 luna Romania are un potential turistic deosebit... de oportunitatea oferita de CEDES - CD si inscrie-te acum la acest curs ! CUI SE ADRESEAZA... ACEST CURS ? Persoanelor care vor sa profeseze in domeniul turismului respectand ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs  autorizat manager proiect

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT


CURS MANAGER de PROIECT Cod COR: 241919 START pentru dezvoltarea ta... personala si profesionala! Prin participarea la cursul de MANAGER PROIECT in cadrul... si pentru a beneficia in mod real de avantajele fondurilor structurale. Cursul pentru ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de pregatire sat

curs de pregatire SAT


Cursul are un format de 8 saptamani, 2 sedinte saptamanale a cate 2 ore, iar la final...Road Language Centre este un centru educational specializat pe predarea limbii... fata de programele scolare de liceu din Romania. De accea, cursul de pregatire ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs responsabil de mediu - autorizat cnfpa

Curs Responsabil de Mediu - Autorizat CNFPA


de curs, suportul de curs in format listat si pe suport electronic, pauzele de cafea... de formare profesionala organizeaza cursul de perfectionare RESPONSABIL DE MEDIU... de a infiinta un compartiment specializat care sa administreze activitatile de protectie ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs expert achizitii publice- on - line

CURS EXPERT ACHIZITII PUBLICE- ON - LINE


DESCRIERE CURS: DE CE sa achizitionati acest curs? Va permite sa parcurgeti..., printare, prestatia trainerului, logistica, chirie etc... Cursul este autorizat... MODULE in format PDF. Se vor transmite prin email 2 module/saptamana. TARGET ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza la nivel mediu

CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu


CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu Este un curs de formare profsionala... in urma cursului este eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului... si international si in toate tarile ce au aderat Conventiei de la Haga. Formatorii sunt ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Curs limbi straine pentru adulti

Curs limbi straine pentru adulti


scurt interviu GRATUIT cu profesorul de curs - Centrul nostru,Z Builders... European Comun de Referinta al Consiliului Europei Limbaje specializate Puteti... concentreaza mai mult pe vocabular specializat si mai putin pe gramatica,dar dezvolta ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs responsabil mediu, bacau, aprilie 2012

Curs Responsabil Mediu, Bacau, aprilie 2012


/pers. si include mapa de curs, suportul de curs in format electronic si pe suport listat... specializate pentru protectia mediului si Legea 211/2011 privind Managementul Deseurilor ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs responsabil de mediu, bucuresti, aprilie 2012

Curs Responsabil de Mediu, Bucuresti, aprilie 2012


DE PARTICIPARE - 750 lei/pers. si include mapa de curs, suportul de curs in format... cu impact semnificativ asupra mediului organizeaza structuri proprii specializate pentru ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Manager securitate

MANAGER SECURITATE


Introduceti descrierea produsului aici. Cursul de MANAGER DE SECURITATE este... autorizat de AGENTIA NATIONALA DE CALIFICARI , N.C. 121306 si este un curs de formare... profesionala - tip specializare, avand 120 ore din care 40 ore de teorie si 80 ore ... »

Pret: 1400 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs: "implementarea proiectelor finantate din

Curs: "Implementarea proiectelor finantate din fonduri europene"


contine: instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit/format...Centrul de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana - asociatie specializata... in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la cursul ... »

Pret: 200 RON
 Curs adaptarea conditiilor de contract fidic la

CURS ADAPTAREA CONDITIILOR DE CONTRACT FIDIC LA CONSTRANGERILE LEGISLATIEI


CURS ADAPTAREA CONDITIILOR DE CONTRACT FIDIC LA CONSTRANGERILE LEGISLATIEI... DE DREPT PUBLIC Proiect ContaPlus sustine cursul " ADAPTAREA CONDITIILOR DE CONTRACT... LECTORI INVITATI - - Diana ANTOFIE - - Vicepresedinte al ARIC, avocat specializat ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
39 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"curs specializare formator" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Folositi cautarea