Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

VIDAS MET a fost infiintata in anul 2005 avand la baza o afacere de familie pornita in 1999. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul prelucrarii metalului producem o gama larga de profile amprentate(platbanda, patrat, teava rectangulara) destinate confectionarii obiectelor din fier forjat.
Imbinand tehnologia germana de ultima ora cu tehnicile traditionale de prelucrare a fierului, putem realize la comanda, aproape orice model din fier forjat(porti, garduri, balustrade, grilaje, copertine, mobilier, pergole, jardinière, obiecte decorative).
Un alt domeniu de activitate al societatii noastre il reprezinta prroducerea confectiilor metalice. Realizam in functie de solicitarile partenerilor nostri: structuri metalice, imprejmuiri, balustrade si parapeti de protectie, rafturi, carucioare, bancuri de lucru, suporti, panouri publicitare.
La crererea clientilor, confectiile metalice pot fi zincate, vopsite in camp electrostatic, iar lucrarilor din fier forjat li se pot aplica tratamente decorative de innobilare cu diferite nuante de patina pentru a capata aspectul numit \"vecchio\".
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
886 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: profile amprentate - grilaje fier forjat - confectii metalice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC VIDAS MET SRL

Profile amprentateProfile amprentate
Profile amprentate
producem profile amprentate cu o tehnologie germana de ultima ora si cu profesionalismul unui personal experimentat. ...
SC VIDAS MET SRL ESTE INSCRISA IN