Inscrie firma »

S******************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S******************************************

Parte a concernului international Industrie Holding, TERRA Romania Utilaje de Constructii este reprezentant exclusiv pe piata romaneasca al reputatei marci de utilaje JCB. Prezenta pe piata din anul 2001, compania detine in portofoliul sau de reprezentanta si marcile Nissan Forklift, Palfinger, Jumbo, si Allround. Din anul 2002, compania a devenit pe rand si reprezentant al marcilor HBM Nobas, JCB Vibromax, Comansa si Crown.


Parte a unui grup international de prestigiu in domeniul utilajelor de constructii si echipamentelor industriale, TERRA Romania beneficiaza de expertiza indelungata dobandita de Industrie Holding in cele treisprezece tari in care activeaza.
TERRA Romania este lider de piata la buldoexcavatoare, miniexcavatoare marca JCB si macarale Palfinger montate pe autocamioane, fiind prezent in topul primilor trei principali jucatori pe piata romaneasca de profil.


Obiectivul companiei este de a comercializa si oferi servicii performante, la cele mai inalte standarde de calitate pentru utilaje in domeniul constructiilor, industrie si agricultura. Flexibilitatea, disponibilitatea si promptitudinea sunt criteriile pe care isi desfasoara activitatea cu succes de peste sase ani pe piata locala de profil.


Activitatea TERRA este organizata in doua divizii:
utilaje de constructii si echipamente pentru depozite
utilaje de ridicat montate pe autocamioane


Compania detine parteneriate cu producatori mondiali, lideri in domeniile lor, oferind clientilor sai o gama larga de solutii pentru indeplinirea cu succes a proiectelor de constructii si industriale pe care acestia le desfasoara, asigurand cresterea productivitatii si eficientizarii costurilor.
Serviciile TERRA Romania includ consultanta de vanzari echipamente noi si second hand, livrari de utilaje, inchiriere de echipamente, instruire operatori precum si servicii post -vanzare si livrare piese de schimb.
Un prim pas la debutul oricarei colaborari dintre compania TERRA Romania si clientii sai potentiali este intelegerea afacerii acestora si gasirea solutiilor optime pentru proiectele vizate si bugetele alocate acestora. Prin intelegerea nevoilor clientilor, compania personalizeaza serviciile oferite in acord cu obiectivele clientilor.
In acest sens, compania asigura si servicii de finantare extrem de avantajoase prin programe de leasing sau credit. In prezent, compania detine parteneriate cu numeroase firme de leasing de prestigiu de pe piata romaneasca, cu o parte dintre acestea incheind contracte de vendor. TERRA Romania beneficiaza de oferte preferentiale ale partenerului sau traditional VB Leasing, prezent la nivel de grup in toate tarile in care compania este prezenta.
Conditiile de finantare unice, reteaua extinsa de distributie a TERRA Romania prezenta la nivel national, livrarile de piese originale si serviciile de service si mentenanta oferite, sunt premisele achizitiei de utilaje si echipamente in conditii avantajoase si operative.


Domenii in care solutiile TERRA isi gasesc aplicabilitate:
Constructii civile si industriale
Constructii edilitare
Demolari
Materiale reciclabile
Industria extractiva
Logistica (manipulare marfa depozite, containere, aero/porturi)
Industria lemnului (exploatari forestiere, prelucrare primara a masei lemnoase)
Utilitati publice
Agricultura


Performanta si productivitatea sunt cerinte standard atat pentru solutiile promovate de TERRA Romania, cat si pentru angajati sai.
Compania este intr-un continuu proces de dezvoltare teritoriala, asigurand pachete integrale de servicii de comercializare, finantare si servicii post-vanzari pentru toate utilajele din portofoliu.
PREZENTARE S******************************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************************
1 085 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: UTILAJE CONCASARE - CONCASARE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII SRL

Oferta firmei SC TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII SRL ESTE INSCRISA IN