Inscrie firma »
 

Prezentare Office Confort

Office Confort este o companie tanara pe piata romaneasca de branding, fiind infiintata in a doua parte a anului 2003. Profitand de o intrare pe piata specializata mai tarziu, structurarea activitatii firmei la inceput s-a bazat pe experienta specialistilor nostri dobandita in cei cativa ani de activitate in domeniul acesta, in cadrul altor organizatii. Am ales cei mai buni furnizori de obiecte promotionale, in sprijinul obiectivului nostru de a avea preturi cat mai mici la o calitate a produselor cat mai ridicata.

Office Confort se doreste a fi un furnizor general de papetarie, obiecte promotionale, tiparituri si tot ceea ce este necesar pentru imaginea companiei Dvs., precum si pentru lucrul zi de zi la birou.

Pentru a raspunde cit mai prompt si eficient solicitarilor dvs.,folosind experienta si profesionalismul specialistilor nostri, am structurat activitatea firmei pe domeniile ce urmeaza, complementare din punct de vedere al adresabilitatii si tehnicilor de realizare:
asistenta tehnica si de promovare propriu-zisa
design-conceptie,machetare, pregatire pentru productie
tiparituri-obiecte promotionale,de birou, ambalaje
inscriptionari-firme de interior si exterior.inscriptionari auto ,vitrine
Calitatea produselor si serviciilor oferite este garantata atit in ce priveste calitatea materialelor folosite cit si de calitatea executiei.

Termenele de executie sunt stabilite de comun acord functie de gradul de complexitate a lucrarii,stocurile de materiale,etc dar in general se incadreaza intre 4-7 zile lucratoare. Executia lucrarii incepe dupa semnarea contractului si acordul-avizului clientului asupra lucrarii - "bun de tipar".

Preturile sint mici in raport cu preturile practicate pe piata.

Conditiile de plata se stabilesc de comun acord cu clientul. de obicei se foloseste formula:
- 50% ca avans si 50% la livrare-.

Livrarea se poate face cu mijloace proprii ale furnizorului, GRATUIT.

Comenzile speciale si urgentele se vor negocia separat de la caz la caz ,cunoscind ca acestea presupun eforturi deosebite, un grad de risc ridicat si costuri suplimentare.
PREZENTARE Office Confort
LIGHT
MEMBER
Office Confort
2 501 accesari
Persoana de contact: Aviana Dragos
Adresa postala: Th Amann,8
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 650.23.20
Fax: 650.23.20
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Agentii publicitate

ULTIMELE PRODUSE ALE OFFICE CONFORT

Oferta firmei Office Confort nu contine nici un produs sau serviciu