Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

ETEKS Software este o agentie de servicii interactive, creare site-uri si dezvoltare software, cu sediul Bucuresti, avand o echipa entuziasta de designeri web, pentru site-uri si web design, si programatori de top pentru aplicatii software desktop.

Ne definim pe sine ca o echipa strategic creativa, fuzionand elementele expertizei tehnice cu creativitatea. Avem un obicei in a livra solutii incomparabile in efectivitate functionala pentru aplicatiile dezvoltate, iar pentru site-uri web, prezenta vizuala. Fie ca doriti un site web, o identitate web de admirat sau un software de calitate, va invitam sa vizitati si sa incercati serviciile noastre.

Suntem specializati in crearea de software personalizat la cerere, precum si website-uri si identitati online de top, oferind solutii pentru cei mai diversi clienti.

Combinand o creatie grafica a site-urilor web si animatia in creatiile de site-uri cu o doza de programare inovativa, te ajutam sa gasesti mix-ul potrivit pentru dezvoltarea afacerii tale, .
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
356 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: webdesign - software - design web

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ETEKS SOFTWARE SRL

Oferta firmei SC Eteks Software SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC ETEKS SOFTWARE SRL ESTE INSCRISA IN