Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

Centrul de limbi straine MetaServ este specializat in organizarea de cursuri de limbi straine si efectuarea de traduceri si interpretariat din/in 30 de limbi straine.

Pentru noi, intotdeauna clientul si cerintele sale sunt pe primul plan. Suntem constienti ca transmiterea mesajului, atat prin intermediul traducerilor, cat si al interpretariatului, catre partenerii dumneavoastra, trebuie sa fie cat mai exacta, cat mai completa, cat mai corecta si cat mai fidela. Astfel relatiile dumneavoastra de afaceri sunt mai sigure.

Toate proiectele incredintate de catre clientii nostri sunt rezolvate cu cea mai mare seriozitate de catre echipa noastra de profesionisti, pregatiti in orice moment sa aplice cele mai bune solutii pentru rezolvarea acestora.

Descrierea serviciilor de traducere:

Daca aveti nevoie de traducerea unui document, contract etc. indiferent de limba straina in care este scris, echipa MetaServ va poate ajuta. Efectuam traduceri din/in toate limbile straine din portofoliul nostru, pentru orice tip de document si in orice format, in cel mai scurt timp posibil si cu maximum de eficienta si profesionalism.

Traducerile pot fi din domenii precum economic, tehnic, juridic, medical, farmaceutic, financiar, IT&C, constructii, asigurari, marketing etc. fiind executate pentru documente oficiale sau generale.

In functie de dificultatea limbii straine din/in care se efectueaza traducerea am format 4 grupe de limbi straine, si anume:

Grupa 1: engleza, franceza, italiana, spaniola.
Grupa 2 : bulgara, ceha, croata, germana, polona, portugheza, rusa, sarba, slovaca, slovena, ucraineana.
Grupa 3: araba, chineza, ebraica, greaca, hindi, japoneza, maghiara, olandeza, persana, suedeza, turca.
Grupa 4: daneza, finlandeza, norvegiana.

Descriere servicii de interpretariat:

Aveti nevoie de un interpret pentru un eveniment anume, pentru o negociere cu un partener strain, un interpret care sa fie \"vocea dumneavoastra\" si care sa va ajute la succesul negocierii? Ati ajuns unde trebuie! Centrul de limbi straine MetaServ va ofera servicii de interpretariat din/in toate limbile straine pentru conferinte, seminarii, negocieri, licitatii, intalniri de afaceri, etc.

Va oferim atat interpretariat consecutiv, cat si simultan.

In cazul interpretariatului consecutiv interpretii sunt mediatori intre interlocutori si trasmit mesajul de la un partener de discutie la altul, in modul cel mai fidel si mai eficient posibil. Acest tip de interpretariat este folosit pentru intalnirile cu o singura persoana sau pentru grupuri mici.

In cazul interpretariatului simultan, interpretul reda conversatia in limba tinta fara sa astepte ca vorbitorul sa termine discursul in limba sursa. Asadar interpretarea se face in timp real.
Interpretariatul simultan este de doua feluri. Interpretariat la casti sau interpretariat susotit (la ureche - whispering/chouchoutage).

Interpretariatul la casti este pentru conferinte, seminarii etc. cand auditoriul este format dintrun grup numeros de persoane care nu vorbesc limba sursa. Acesta necesita aparatura tehnica - cabine pentru interpreti, microfoane, casti. Daca locul in care se desfasoara interpretariatul nu este dotat cu astfel de aparatura, MetaServ poate sa va puna la dispozitie cele necesare.

La tipul de interpretariat susotit (la ureche - whispering/chouchoutage) ascultatorul este osingura persoana si nu necesita dotari tehnice.

Descrierea cursurilor de limbi straine:

Centrul de limbi straine MetaServ va ofera cursuri de limbi straine, pentru orice limba straina. Metodele de predare folosite sunt interactive, dinamice, comunicative si mai ales eficiente, determinand progresul cursantului inca de la primele sedinte. Acestia sunt stimulati sa se implice activ la lectii, sa intrebe, sa comunice. Exercitiile individuale, in doi sau in grup simuleaza situatii reale, determinand implicarea cursantului.
Trainerii nostri folosesc metode de predare care sa ingaduie cursantilor sa-si dezvolte in mod armonios toate competentele necesare comunicarii fluente in limba straina studiata. Gramatica si vocabularul au o abordare moderna si atractiva, fiind direct integrate in structuri de comunicare.

Experienta noastra, profesionalismul, precum si dorinta de a deschide noi orizonturi ne recomanda ca fiind viitorul dumneavostra furnizor de cursuri de limbi straine.

Va punem la dispozitie urmatoarele cursuri de limbi straine:
- cursuri pentru companii
- cursuri de grup \"Meta\", desfasurate la sediul nostru
- cursuri individuale
- cursuri de pregatire pentru examene;
- cursuri de conversatie pentru limba engleza;
- cursuri de limba romana pentru straini;

Indiferent de cultura, noi va ajutam sa comunicati cu toata lumea.

Descriere cursurilor de conversatie in limba engleza:

Daca doresti sa te relaxezi dupa o zi plina de munca sau de scoala si in acelasi timp sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare in limba engleza te asteptam la clubul nostru de conversatie! Join our conversation club!

Te ajutam sa-ti imbogatesti vocabularul si sa-ti perfectionezi pronuntia in limba engleza intr-un mod foarte placut si interactiv cu ajutorul trainerilor nostri care transforma cursul de conversatie intro adevarata placere.

Cursurile se bazeaza pe comunicare pe diverse teme de interes general cu aplicabilitate in viata de zi cu zi sau chiar pe temele dumneavoastra de interes.

Acest curs se adreseaza persoanelor care au cel putin cunostiinte medii de limba engleza, fiind un curs unde discutiile se poarta exclusiv in limba engleza. Din acest motiv inainte de inceperea cursului veti sustine un test de limba.

Scopul acestui curs este ca dumneavoastra sa dobanditi fluenta in limba engleza intr-un mod foarte relaxant.

Cursul de conversatie are 2 etape si anume First Steps in Conversation si Masters of Conversation.

Etapa First Steps in Conversation se adreseaza persoanelor care sunt la primii pasi in conversatie. Daca ati acumulat cunostiinte de limba engleza, stapaniti un vocabular de baza, dar nu ati avut ocazia de a pune in practica ceea ce ati invatat First Steps in Conversation este exact ceea ce aveti nevoie.

Etapa Masters of Conversation se adreseaza persoanelor care stapanesc un vocabular bogat, cunosc gramatica limbii engleze, au studiat pana in acest moment limba engleza, dar nu au avut parteneri de discutie cu care sa-si consolideze cunostiintele. Daca si dumneavoastra va incadrati in aceasta categorie, Masters of Conversation este exact ceea ce aveti nevoie.

Cursurile au un program prestabilit, se desfasoara in fiecare seara la sediul nostru, intre orele 19:00-20:30.
Dumneavoastra puteti stabili seara in care doriti sa participati la curs, participarea facandu-se pe baza unui abonament lunar, care contine 8 sedinte.

Grupele sunt formate din minim 6 cursanti, maxim 10.

Descriere cursuri limba romana pentru straini:

Cursurile de limba romana se adreseaza:

- tuturor persoanelor care au ca obiectiv imbunatatirea cunostintelor si dezvoltarea competentelor limbii romane pentru a inlatura barierele lingvistice si culturale;
- oamenilor de afaceri care doresc sa se bucure de succes atunci cand folosesc limba romana pentru a interactiona cu clientii, frunizorii, partenerii, colegii sau chiar superiorii ierarhici;
- turistilor care doresc sa viziteze Romania si vor sa-si insuseasca un vocabular de baza al limbii romane pentru a se descurca mai usor in calatoriile de pe teritoriul acestei frumoase tari;
- studentilor care invata la una din universitatile de la noi din tara;
- persoanelor care s-au casatorit sau urmeaza sa faca acest important pas cu un cetatean roman si doresc sa se poate exprima in limba partenerului de viata.

Indiferent de motivatiile dumneavoastra pentru care doriti sa invatati limba romana, noi va oferim cursuri proiectate sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Daca optati pentru un curs de limba romana in varianta individual (cursant-profesor), cursul se poate desfasura oricand, de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00-20.30, sau sambata, in intervalul orar 9:00-12:00, in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

Daca doriti insa sa participati la un curs de grup, acesta are un program prestabilit, 2-3 sedinte/saptamana, de luni pana vineri, in intervalul 9:00-17:00.
Grupele sunt formate din minim 6 cursanti, maxim 10.

Cursurile de limba romana sunt structurate in 6 module. Aceste module sunt: incepatori, incepatori plus, mediu, mediu plus, avansati, avansati plus. Fiecare modul contine 36 ore. Aceste ore sunt impartite fie in 24 de sedinte a cate 1,5 ore/sedinta, fie in 18 sedinte a cate 2 ore/sedinta.

Va asteptam la centrul nostru,
Echipa MetaServ
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
4 629 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: traduceri - interpretariat - cursuri interpretariat

ULTIMELE PRODUSE ALE SC METASERV CONSULTING SRL

Cursuri limbi straineCursuri limbi straine
Cursuri limbi straine
Centrul de limbi straine MetaServ va ofera cursuri de limbi straine, pentru orice limba straina. Metodele de predare ...
InterpretariatInterpretariat
Interpretariat
Aveti nevoie de un interpret pentru un eveniment anume, pentru o negociere cu un partener strain, un interpret care sa ...
TraduceriTraduceri
Traduceri
Centrul nostru de limbi straine este specializat in efectuarea de traduceri si interpretariat din/in 30 de limbi ...
Cursuri engleza conversatieCursuri engleza conversatie
Cursuri engleza conversatie
Conversation club ... talking is fun ... Join the club and let's have fun together! Doresti sa te relaxezi dupa o zi ...
Cursuri engleza incepatoriCursuri engleza incepatori
Cursuri engleza incepatori
Va asteptam la cursul nostru de engleza incepatori din data de 01.02.2010. Cursul se va desfasura Luni, Miercuri si ...