Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Firma Supreme House S.R.L presteaza o larga gama de servicii: constructii, amenajeri interioare ,exterioare, restaurari ,conservari, covoare pvc (antistatice, antibacteriene, de trafic intens).
Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii servicilor noastre

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma noastra este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Supreme House S.R.L sa isi perfectioneze servicile si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.
Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime.. Supreme House S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
109 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajarii - restaurarii - termoizolati

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SUPREME HOUSE SRL

Oferta firmei SC SUPREME HOUSE SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC SUPREME HOUSE SRL ESTE INSCRISA IN