Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Cautam distribuitoare in toata tara mai ales pentru produsele Master Nails !

Principalele noastre produse comercializate a fost de la CRYSTAL NAILSPrima pagina din catalogul Crystal Nails in 2007 era:

"

NOUTATE EXTRAORDINARA!

Marca Crystal Nails renumita pentru preturile sale imbatabile si calitatea impecabila, acum vrea sa dobandeasca lauri noi. Pe langa preturile de nivel "prietenos", acum printr-un salt calitativ insemnat si o gama extrem de larga doreste sa devina dintr-o marca care urmareste fidel moda, o marca care traseaza linia de trend.

2007 este anul glamour: in concordanta cu aceasta linie a aparut noua colectie BRILLIANT GEL, care datorita gelului portant special si sclipiciului produs printr-o noua tehnologie, straluceste in 34 (in 2009 ajunge la 69) de culori briliante.

Noutati:

* Instrumente metalice Crystal Nails noi, din otel medical, create manual (ale caror preturi am reusit sa le reducem pentru dumneavoastra la un nivel spectaculos)
* Sablon Crystal Nails nou, bicolor, de adeziune remarcabila (dupa parerea dublului nostru campion european, acesta este cel mai bun sablon de pana acum)
* Colectie noua de lacuri Crystal Nails de supercalitate, (la elaborarea acestui produs inginerii dir Luxemburg s-au intrecut pe sine)
* Geluri colorate in culori noi metalizate si de efecte speciale (in total 101 de culori Crystal Nails!)(in 2009 ajunge mult peste acest numar)
* Am putea adauga la lista noutatilor noul gel Builder Pink, care este mai putin transparent si mai dens decat predecesorul sau, sau gelul Builder White mai putin extra dens, dar mai bine le enumeram pe paginile urmatoare.

SI "BEST SELLER"-URILE NOASTRE CELE MAI NOI

Gelul Crystal Nails Builder Clear I. si Builder Clear II., care au debutat de curand, au devenit instantaneu cele mai cautate geluri. In urma ultimelor statistici realizate de compania noastra s-a ajuns la concluzia ca produsul cel mai des comandat este gelul in ambalajul mare, de 50 ml, ceea ce ne ofera oportunitatea de a afirma cu incredere ca produsele comercializate de compania noastra sunt de calitate superioara. Ceea ce dovedeste increderea clientilor nostrii in produse exceptionale in domeniul cosmetic.

Va multumim pentru increderea acordata!

"

Pana in 2009 au aparut noi geluri dezvoltate, de ex.:

Crystal Nails Builder Xtreme Gel si Crystal Nails Builder Xtreme Titanium Gel
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
3 789 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: unghii artificiale - Produse manichiura - Produse cosmetice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BEAUTYCARE SRL

Crystal Builder Xtreme Clear Crystal NailsCrystal Builder Xtreme Clear Crystal Nails
Crystal builder xtreme clear crystal nails
50ml = 198,00lei : 1ml gel = 3,96lei 15ml = 83,00lei : 1ml gel = 5,53lei Vezi si gelul care provine din aceeasi ...
Gel UV pentru constructie Master Nails BUILDER VIOLETGel UV pentru constructie Master Nails BUILDER VIOLET
Gel uv pentru constructie master nails builder vio...
Descriere: 30g = 88,00lei : 1g = 2,93lei 15g = 57,00lei : 1g = 3,80lei Gel UV pentru constructie Master Nails ...
SC BEAUTYCARE SRL ESTE INSCRISA IN