Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Freya Software_soft gestiune restaurante!

Companie cu activitate in domeniul IT.

Dezvoltam SOLUTII COMPUTERIZATE pentru managementul afacerilor din domeniul HoReCa, dar si a celor din domeniul administrativ. Soft- uri despre tot ceea ce inseamna gestiune (marcaj, administrare, retetare, productie, meniuri, NIR-uri, facturare, stocuri, inventariere, plati furnizori, fidelizare clienti, rezervari etc).

Programul de gestionare este recomandat in restaurante, cafenele, baruri, cluburi, fast-food-uri, hoteluri, pensiuni, magazine, saloane de infrumusetare.

Produsele sunt realizate 100 % sub licenta Freya Software si sunt in continua dezvoltare in dorinta de a oferi clientilor nostri, cel mai util si usor sistem de gestionare.

Am creat o gama larga de produse de care sa beneficieze atat intreprinzatorii afacerilor mici si medii, cat si marii dezvoltatori.
Pachete Freya Restaurant:
- Freya Restaurant, versiunea MINI: marcaj, administrare;
- Freya Restaurant versiunea STANDARD: marcaj, administrare, stocuri;
- Freya Restaurant, versiunea PROFESSIONAL: marcaj, administrare, stocuri, facturare, liste furnizori, modul productie, rezervari, fidelizare clientetc.

Indiferent de pachetul achizitionat asiguram consultanta IT, suport tehnic, instalare, implementare, mentenanta, training de utilizare.


SUPER OFERTA!!!

Monitor touch screen + imprimanta operationala + calculator + licenta Windows + soft de gestiune, Freya Restaurant Standard (marcaj, administrare, stocuri), la numai 6899 RON, cu posibilitatea de a plati in doua rate.
Pentru fast-food-uri, 10% REDUCERE la programul de gestionare.

Pentru un sistem complet va asiguram atat aparatura fiscala cat si componente hardware, de la case de marcat si imprimante operationale la monitoare touch-screen si PDA-uri.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
407 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: gestiune restaurante - sisteme informatice - solutii software gestiune restaurante

ULTIMELE PRODUSE ALE SC FREYA SOFTWARE SRL

Oferta firmei SC Freya Software SRL nu contine nici un produs sau serviciu