Inscrie firma »
 

Prezentare Sc Monorsep Srl

Pensiunea Monor este situata la 2 minute de Iulius Mall, la numai 10 minute (aproximativ 2 km) de centrul orasului, 10 minute de aeroport si in imediata apropiere a centrului expozitional EXPO TRANSILVANIA si la 2 minute de Facultatea de Stiinte Economice.

Printr-un concept unic, gazdele va pun la dispozitie camere single, duble si cu 3 paturi. Pensiunea are in dotare tv cablu, bucatarie cu aragaz si frigider, centrala termica proprie.

Pensiunea va sta la dispozitie atat pentru sejururi de o noapte cat si pentru perioade mai lungi de timp. Este amplasata intr-o zona retrasa, linistita, departe de zgomotul orasului.

Langa pensiune se afla terasa cu bar, biliard, darts, pentru petrecerea timpului liber. In apropiere exista sedii de banca, farmacie, puncte de desfacere alimentare.
PREZENTARE Sc Monorsep Srl
LIGHT
MEMBER
Sc Monorsep Srl
2 800 accesari
Persoana de contact: Dacian Monorean
Adresa postala: Dunarii 20
Localitate: Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: click aici 0745.520.701
Fax: 0264.554.502
Website:

Activitate firma: cazare cluj-napoca - cazare cluj - cazare pensiuni cluj

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MONORSEP SRL

Pensiunea Monor ClujPensiunea Monor Cluj
Pensiunea monor cluj
Pensiunea MONOR va ofera conditiile unei cazari de trei stele la pret de doua stele, servicii de inalta calitate, toate ...
Cazare pensiune Cluj-NapocaCazare pensiune Cluj-Napoca
Cazare pensiune cluj-napoca
Pensiunea MONOR va ofera conditiile unei cazari de trei stele la pret de doua stele, servicii de inalta calitate, toate ...