Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

AYLIN CONSULTING
Consultanta juridica, financiara si fiscala.

Avantajele noastre sunt :
1. One-stop shop. Aici gasesti de toate, si avocati si contabili si cosultanti fiscali. Este mai simplu pentru tine sa ai un singur furnizor de servicii decat 3 furnizori diferiti. Costurile tale ca si Client sunt muult mai mici decat daca ai angaja 3 firme diferite care sa lucreze la acelasi proiect.
2. Experienta noastra combinata ne da un mare avantaj asupra competitorilor :
3. Transparenta onorariului nostru. Clientul intodeauna va sti clar cat este onorariul si cand trebuie sa il platesca. Intodeauna Clientul primeste oferte scrise pentru serviciile noastre avand detaliate in scris cuantumul onorariului si datele scadente ale platilor pentru noi. In acest fel asiguram Clientului transparenta costurilor si eliminam orice potentiale neintelegeri. Acceptam plata prin transfer bancar precum si plata cu cardul de credit.
4. Noi va oferim cel mai bun Raport Pret/Performanta de pe piata. Nu suntem cei mai ieftini si nici nu intentionam sa fim, dar ne adaptam mereu tarifele pentru a avea cel mai bun raport pret / performanta de pe piata.
5. Onorarii flexibile, pentru a veni in intampinarea nevoilor Clientului. Acceptam onorarii de tip Abonament lunar sau anual, onorariii fixe pe proiect (retainer) sau Onorarii de Succes. Alegerea va apartine.
6. Clientilor din strainatate le oferim servicii si reprezentare fara a fi necesar ca ei sa calatoresca in Romania. Redactam procurile de reprezentare direct in limba solicitata de Client, fiind suficient ca procura sa fie semnata de Client si trimisa noua prin posta. Avem o experinta vasta in reprezentarea clientilor din strainatate si astfel minimizam sau eliminam complet calatoriile lor in Romania pentru rezolvarea problemelor juridice.
7. Folosim cele mai moderne echipamente de Video-conferinta si Audio-conferinta precum si pentru Arhivarea Electronica a Documentelor. Astfel comnunicam eficient de la distanta cu clientii nostri, eliminand astfel costurile de calatorie ale acestora.
8. Confidentilitate maxima. Folosim in mod curent tehnica moderna de criptare a datelor. Documentele noastre sunt arhivate electronic si codificate cu o parola cu ajutorul unui software avansat; la cererea Clientului comunicarea prin email se va realiza in mod Criptat. De asemenea folosind echipamente avansate putem purta tele-conferinte criptate cu clientii nostrii, interceptarea acestora fiind inutila deoarece descifrarea lor este imposibila. Noi luam confidentilitatea in serios !
9. Amabilitatea e una din trasaturile firmei noastre. Zambeste, cu noi iti va fi mai usor .
10. Dedicatia si profesionalismul
De-a lungul timpului echipa de avocati si experti contabili ai firmei s-a dezvoltat, fiind prezenta astazi in urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Deva, Turcu Severin, Constanta avand si un birou partener in Ankara si unul in Nicosia-Cipru. Noi suntem solutia atunci cand aveti nevoie de un avocat in Romania, ori in Turcia, Germania, Spania sau in Cipru.
Putem reprezenta clientii nostri pe tot teritoriul Romanie fie direct fie prin reteaua noastra de avocati colaboratori.
Printre clientii nostrii se numara companii de renume, atat romanesti cat si corporatii straine, in principal din Germania, Italia, Austria, Germania, Spania , Olanda, SUA, Canada, etc.


11. Multipla specializare
Tot personalul nostru vorbeste cel putin o limba de circulatie internationala. Vorbim limba engleza , turca, franceza si limba germana. La cererea clientilor serviciile noastre sunt furnizate si intr-o limba straina familiara clientului de catre personal specializat .

Multipla specializare ? avocati specializati pe diferite domenii de drept, experti contabili si consultanti fiscali - ne confera un avantaj major in fata concurentei. Indiferent ca aveti nevoie de un avocat , de un expert contabil, de un consultant fiscal sau de o echipa complexa formata din mai multi avocati , experti contabili si consultanti fiscali, noi suntem solutia problemelor dumneavoastra.
Este mai eficient si mai ieftin sa angajezi o singura echipa mutiprofesionala decat sa angajezi 2 sau 3 firme diferite.

Mai multe detalii despre fiecare dintre profesionistii avocati , experti contabili sau consultanti fiscali care colaboreaza pentru a va oferi servicii juridice, legale, fiscale sau contabile puteti afla intrebandu-ne direct!
Promitem putin si facem mai mult !

In plus, avem si cea mai buna cafea din oras.
Puteti oricand incerca!!
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
590 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta - Consultanta juridica - cosultanti fiscali

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AYLIN CONSULTING SRL

Oferta firmei SC AYLIN CONSULTING SRL nu contine nici un produs sau serviciu