Inscrie firma »
 

Prezentare E*****************

ElectroTehoImport activeaza pe piata Republicii Moldova din anul 2005. Principalele directii de activitate ale firmei sunt:
- Utilajul pentru distributia energiei electrice
- Aparataj pentru joasa tensiue
- Actionari electrice industriale
- Utilaj pentru maura, control si reglaj
- Utilaj pentru automatizarea proceselor
- Componente electronice
Asa producatori cunoscuti, europeni ca Lovato Electric, Vipa, Owen, Novatek-Electro, Vega, Relpol, Euroformat, Lenze si altii ne-au incredintat distribuirea produselor lor pe piata Moldovei. Ddatorita contractelor directe de distributie cu producatorii, noi asiguram clientilor nostri o gama larga de produse calitative si moderne la preturi avantajoase.
Strategia companiei este dictata de cerintele clientilor nostri, de aceea ne straduim sa oferim o gama larga de produse, deservire si asistenta tehnica la cel mai inalt nivel, si sa reducem la minim termenele de livrare.
Potentialul intelectual al companiei, solutiil propuse de noi pentru diverse sarcini tehnologice in diverse ramuri ale industriei, deservirea tehnica ne permit sa intretinem relatii bune de parteneriat cu multe din intreprinderile din Republica Moldova. Printre cei mai importanti clieti ai nostri se numara:
- Bucuria SA
- Inlac SA
- Floarea Soarelui SA
- Alimentarmas
- Tutun CTC
- Sudzuker-Moldova
- Carmez SA, si altii.
In corespundere cu necesitatile clientilor nostri, noi, incontinuu laargim gama de produse propuse. Profesionalismul, practica in elaborarea solutiilor ingineresti complexe si prestarea de componente aparte, ne permite , impreuna cu clientii nostri, sa rezolvam sarcini diversein domeniul modernizarii intreprinderilor, automatizarea proceselor si dirijarii, reducererii consumului de resurse energetice, sa marim productivitatea utilajului si calitatea produselor.
PREZENTARE E*****************
MEMBRU
GRATUIT
E*****************
753 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse electrotehnice

ULTIMELE PRODUSE ALE ELECTROTEHNOIMPORT

Bloc universal de protectie a motorului UBZ-301/302Bloc universal de protectie a motorului UBZ-301/302
Bloc universal de protectie a motorului ubz-301/30...
Bloc pentru controlul parametrilor utilajelor (in primul rind a motoarelor asincrone, trifazate): tensiunea din retea, ...