Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Cine suntem:
TDP Partners este o companie romaneasca, specializata in consultanta si management in vederea obtinerii de finantari din fonduri europene nerambursabile.

Ce oferim:
Serviciile companiei noastre cuprind intocmirea tuturor documentatiilor necesare pentru obtinerea grantului, de la demararea
proiectului pana in momentul incasarii de catre beneficiar a ultimei transe din ajutorul nerambursabil si asistenta pe parcursul implementarii in colaborarea cu autoritatea de management a programului de finantare.
Principala noastra resursa este echipa de consultanta.
Membrii echipei au contribuit la succesul a peste 100 de proiecte de finantare, oferind un serviciu de excelenta pentru clientii lor

Experienta:
In anul care s-a scurs de la lansarea fondurilor post-aderare, TDP Partners a contractat si depus spre aprobare 27 proiecte. Valoarea proiectelor depuse si a celor contractate cu termen de depunere in acest an depaseste 310 milioane RON.
Toate proiectele depuse au trecut etapele de conformitate si eligibilitate parcurse pana in acest moment si au fost aprobate spre finantare.


Zona de interes:
Fondurile europene pot fi accesate de beneficiari din domenii de activitate variate. Exista surse de finantare nerambursabile pentru investitii din sectoare cum ar fi:

-sectorul agricol (ferme vegetale si animale, unitati de procesare, etc)
-sectorul turistic (unitati de cazare si activitati de recreere)
-microintreprinderi (unitati prestatoare de servicii: cabinete medicale, cabinete de proiectare, saloane; unitati de procesare: fabrici de procesare materiale plastice, metalice, lemnoase; unitati din domeniul reciclarii materialelor, etc)
-IMM (unitati de productie)
-energie regenerabila (microhidrocentrale, centrale eoliene, etc)
-sectorul public (infrastructura publica, scoli, spitale, etc)
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
533 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fonduri europene - finantari - consultanta fonduri europene

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TDP PARTNERS SRL

Oferta firmei SC TDP PARTNERS SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC TDP PARTNERS SRL ESTE INSCRISA IN