Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

Infiintata in februarie 2003, Agentia Imobiliara PROFIMOB se bazeaza pe o echipa cu o vasta experienta in domeniul imobiliar, punand la dispozitia clientilor sai servicii imobiliare diverse, avand in dotare o logistica adecvata: baza de date, computere, masini, telefoane.
Publicitatea diversificata: bannere, placute, anunturi in publicatii de specialitate, revista proprie, site actualizat in permanenta, etc., este pusa in slujba doleantelor clientilor nostri.
Prin stransa colaborare intre departamente, PROFIMOB vine in intampinarea clientilor, gasind solutii adaptate cerintelor acestora in ceea ce priveste vanzarea/cumpararea /inchirierea de imobile. Serviciile Agentiei Imobiliare Profimob sunt centrate pe client.
Serviciile noastre sunt bazate pe valorile care au adus firma la pozitia sa de astazi. Corectitudine, seriozitate, incredere, sunt de fapt, concepte care se aplica activitatilor de zi cu zi la PROFIMOB.
Dorim sa construim relatii de afaceri pe termen lung, oferind o atentie speciala fiecarui client in parte, considerand un proiect incheiat doar atunci cand dumneavoastra sunteti pe deplin multumiti. Principiul nostru este ca un client multumit revine si ne recomanda altui potential client.
Totodata incercam sa dam dovada de cel mai inalt grad de competenta in abordarea si rezolvarea problemelor imobilare ale celor care apeleaza la serviciile noastre.
Apeland la serviciile PROFIMOB fiti siguri ca muncim pentru dumneavoastra !
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
581 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: agentie imobiliara - intermediere inchirieri - intermediere vanzari

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PROFIMOB SRL

Hala Centura ChitilaHala Centura Chitila
Hala centura chitila
Vanzare hala Centura Chitila, in apropiere de Localitatea Chiajna. Proprietatea este alcatuita din 4550 mp teren si ...
EUR 269000.00
SC PROFIMOB SRL ESTE INSCRISA IN