Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

Societatea ofera servicii de consultanta in implementarea sistemelor de management de calitate&mediu&securitate si sanatate in munca&siguranta alimentelor in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 si ISO 22000 .
Prin sistem de management orice organizatie poate demonstra un mod de administrare/ gestionare a organizatiei care determina un grad sporit de satisfactie pentru toate partile interesate de aceasta.
Existenta si dezvoltarea unei astfel de organizatii este subordonata necesitatii de a aduce multumire tuturor partilor interesate de rezultatele organizatiei, in functie de puterea de care dispun aceste parti (prin parti interesate intelegem: asociat/ actionar; furnizor, personal, Stat etc.).
O organizatie poate demonstra ca isi desfasoara activitatile in cadrul unui sistem de management daca confirma ca are o serie de norme/ reguli de buna practica (intr-o anumita masura, documentate) si, de asemenea, daca exista suficiente dovezi obiective ale aplicarii acestor norme/ reguli de buna practica.
Standardele din familia ISO contin o serie de cerinte referitoare la management si se constituie ca referentiale ale aprecierii orientarii catre calitate a organizatiei.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
927 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: management - sisteme ISO - certificare ISO

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LAON CONSULTING S.R.L.

Implementare sisteme de management in conformitate cu ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 si ISO 22000Implementare sisteme de management in conformitate cu ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 si ISO 22000
Implementare sisteme de management in conformitate...
S.C. LAON CONSULTING S.R.L. este o societate romneasca de consultana infiintata pentru a ajuta companiile in vederea ...