Inscrie firma »

S*********************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************************************

PBX Telecom ofera o platforma media capabila sa dea la un numar nelimitat de utilizatori un numar nelimitat de programe. Platforma media PBXTV poate retransmite canale tv, poate crea canale tv propii, distribuie video on demande, ofera publicitate la schimbarea canalelor de tv, da posibilitatea utilizatorilor sa inregistreze sau sa urmareasca reluari pe sapte zile in urma a posturilor de tv.Functioneaza in sisteme multiple, ca site sau ca program instalat in calculator.

Poate functiona pe calculatoare, indiferent de sistemul de operare, pe Set Top Box pentru vizionare direct pe televizor, pe telefoanele mobile si pe calculatoarele auto.

Toata tehnologia, de la captarea semnalului pina la livrarea catre clienti, de la securitate la sistemul la incasare sunt realizate de firma noastra. Produsul PBXTV a fost realizat pe parcursul a doi ani in care a functionat si a fost imbunatatit permanent la sugestia utilizatorilor. In ultimul an am strins peste 180.000 utilizatori atit in tara cit si in afara tarii.

Sistemul se bazeaza in principal pe doua tehnologii:
Prima este motorul de streaming performant care poate sa prelucreze imaginea astfel incit la 512 Kb/s sa obtinem un obtim intre largimea de banda folosita in internet si calitatea imaginii. posibilitatile motorului de streaming este de a da semnal audio/video de la 30 Kb pina la 3 Mb, cu posibilitatea de adaptare dinamica la conditiile de trafic pe internet.

A doua este tehnologia de Publish Point (PP) care imparte traficul pe mai multe servere reducind traficul intre retele si consumul cel mai mere in transfera in traficul metropolitan.

Platforma media PBX se dezvolta pe principiul teritorialitatii. pe un teritoriu ne cautam un partener care devine reprezentamtul nostru local si care primeste dreptul exclusiv de a dezvolta afacerea PBX. Acesta se va ocupa de introducera de content in sistem colectat din teritoriul alocat. Acest content poate fi vindut in interiorul teritoriului arondat dar si in afara teritorilui prin reteaua PBX. Tot prin reteaua PBX primeste tot materialul introdus de alti reprezentanti locali.
In economia reprezentantilor locali un loc important il ocupa crearea de canale dedicate particulare, pe diferite profile, scolar, turism, gaming, arta, auto, moda, etc. Astfel in Romania au fost create canalele dedicate ACL Games, Kids Joy, ELTH, Fresh ART, Prescolar TV, scolar TV, Colegiu Tv, si altele.
In acest fel au fost gasiti parteneri care au devenit reprezentanti locali in SUA, Canada, Mozambic, Pakistan, si sunt in proces de punere in functiune in inca cinci tari.

Pentru a vedea PBXTV puteti descarca \"clientul\" de la www.pbxtelecom.ro sau sa accesati site-ul nostru.
PREZENTARE S*********************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: pbx - canale tv - filme

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PICTURE BROADCASTING EXPERIENCE TELECOM SRL

Televiziune pe internetTeleviziune pe internet
Televiziune pe internet
STB-100 este "cutia magica" cu telecomanda care face ca platforma media PBXTV sa ajunga pe televizorul dumneavoastra. ...