Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Medopatis este reprezentanta pentru Romania a unor producatori importanti din sectorul alimentar, sectorul bauturilor alcoolice si nealcoolice si a unor case de vinuri din Italia.
Portofoliul nostru de produse este foarte variat concretizat in: produse refrigerate, congelate, conserve de rosii si compoturi, cafea, ulei, zahar, branzeturi, paste fainoase, produse de ciocolata, panettone, snaks-uri, vinuri, sampanii, grape, lichioruri, bere, sucuri naturale, etc. la preturi negociate pentru a fi accesibile implementarii lor pe piata romaneasca.
Toate produsele sunt de calitate foarte buna, cele mai multe dintre ele BRAND-URI, garantate si certificate.
In functie de cerere, putem negocia pretul oricarui tip de produs italian, solicitat de un importator sau distribuitor din Romania.
Vizam societatile ce desfasoara activitate de IMPORT si DISTRIBUTIE a produselor de gen de pe piata romaneasca.
Obiectivul nostru este recomandarea produselor specifice activitatii potentialilor nostri clienti, purtarea tratativelor, negociere, urmarirea desfasurarii platii si a transportului produselor in cele mai bune conditii, grija post vanzare fata de beneficiari si incheierea contractelor intre cele doua parti in conditii avantajoase.
Daca aveti piata de desfacere pentru orice produs alimentar, daca doriti imbogatirea catalogului dvs de produse cu altele inexistente in Romania, nu pierdeti timpul,cautand-ul!
CONTACTATI-NE, NOI EXISTAM PENTRU DUMNEAVOASTRA!
Echipa noastra de consultanti va sta la dispozitie cu cataloage, mostre si detalii pentru a va oferi produsul dorit la cel mai bun pret de producator.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
1 234 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: alimente - case de vinuri - bauturi alcoolice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MEDOPATIS PROD IMPEX SRL

Oferta firmei SC MEDOPATIS PROD IMPEX SRL nu contine nici un produs sau serviciu