Inscrie firma »

I*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare I*********************

SC ISABELA 3000 IMPEX SRL- societate cu capital integral privat- infiintata in anul 2001- se desprinde clar in activitatea de import materiale de constructii: faianta, gresie, ornamente.
Aceasta societate importa faianta si gresie din Spania, de la o serie de fabrici renumite, cu o vasta experienta in producerea ceramicii.
SC ISABELA 3000 IMPEX SRL urmareste atat dezvoltarea retelei de import, cat si marirea numarului de colaboratori.
Produsele de calitate superioara, caracterizate printr-un grad ridicat de rezistenta impotriva factorilor externi ce actioneaza asupra lor (rezistenta impotriva acizilor, a razelor solare, a petelor, rezistenta la rupere, la flexiune si la trafic intens), dar si printr-o gama variata de modele si culori, fac obiectul vanzarii en gros, dar si en detail.
Societatea asigura, pe raza municipiului Bucuresti, transportul gratuit al produselor, de la depozit pana la adresa beneficiarului.
Produsele firmei noastre pot fi vazute la show-room-ul din Sos. Stefanesti, nr.4, Voluntari, Ilfov, loc de unde se pot face si achizitiile solicitate, la preturi \"de depozit\". La aceeasi adresa se afla si birourile conducerii firmei.
De asemenea, o parte din produsele firmei pot fi vizionate consultand urmatoarea pagina web: www.isabela 3000.ro, loc in care, de asemenea, potentialii clienti isi pot face o imagine de ansamblu asupra preturilor pacticate.
Pentru alte detalii, pe care le considerati necesare in vederea inceperii unei colaborari sau in vederea achizitionarii produslor firmei, va stam, cu placere, la dispozitie.

Cu stima,

DIRECTOR GENERAL
Horea Dodocioiu
PREZENTARE I*********************
MEMBRU
GRATUIT
I*********************
27 564 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Ceramica

ULTIMELE PRODUSE ALE ISABELA 3000 IMPEX SRL

Faianta si gresie, modele 2005Faianta si gresie, modele 2005
Faianta si gresie, modele 2005
S.C. Isabela 3000 IMPEX S.R.L. dispune de ultimele creatii in materie de faianta si gresie din Spania, creatii aparute, ...
Faianta si gresie Spania, modele noiFaianta si gresie Spania, modele noi
Faianta si gresie spania, modele noi
Profitati de aceasta oferta: ultimele modele fabricate de "El Molino", una dintre cele mai vechi fabrici de ceramica ...
Faianta-gresie SpaniaFaianta-gresie Spania
Faianta-gresie spania
Faianta si gresie din Spania, calitatea I, dimensiuni: 20x30; 25x40; 31x31; 33x33; 41x41; 45x45. Importator direct. ...
ISABELA 3000 IMPEX SRL ESTE INSCRISA IN